Hogy bírnád ki ha vissza kellene térjél a butatelefonra?
Tyű hát biztos jó szar lenne azon az icipici és fekete-fehér kijelzőn internetezni...
33F
Milyen fekete-fehér kijelző? :D Pff marha.
Én butatelefont használok. Semmi szükségem okostelefonra, úgyis egész nap a gép előtt ülök, ha meg megyek valahova, akkor nem a telefonom simogatásával vagyok elfoglalva.
Nagyon nehezen. Én bevallom, hogy rám olyan hatást gyakorolt az okostelefonok megjelenése, hogy mindent azonnal tudni akarok. Szeretem, hogy minden barátomat elérem egy perc alatt, naprakész vagyok a világ híreiben, könnyebben tudok tájékozódni, amellett, hogy látom a friss forgalmi helyzetet, és meg sorolhatnám. Rengeteg haszna van, ugyanakkor ha valakivel személyesen ülünk le beszélgetni, kibírom, hogy ne legyen állandóan a kezemben és nem csinálok félpercenként Instagram selfieket (azért persze megesik :)))
30N
Nem használok okostelefont. 42 éves vagyok és elvileg informatikus, viszont folyton a neten lógok a saját gépemen, minek nekem okostelefon? :) A wc-t megoldom nélküle, a hegytetőn pedig nincs Net (már a többi hegytetőn, ahova felmászom, mert amin én lakom, azon van), de nem is azért megyek túrázni, hogy netezzek. A hasznos kis appok pedig totál kimaradtak az életemből eddig is, amivel nincs is bajom. Örülök, hogy fejlődik a technika meg minden, de attól még én máshogy élek.
Jó, néha kényelmes, van a háztartásban tesztcélokra egy iphone és egy tablet, az iphone-on van az ébresztőm, másra most nem használom, a tableten a párom netezik az ágyban, de egy időben én is olvastam rajta a teraszon vagy az ágyban, fogyasztásra sokkal jobb, mint a komplett gép monitorral, erősítővel és hangfalakkal.
Nem szeretem a telefont. Zenét hallgatok rajta és havi egyszer telefonálok, annyi. Nincs nagy szükségem rá, de azért van, aki csak azon ér el, szóval a totális telefonmentesség parányit zavarna. Nem nagyon, elég aszociális vagyok hozzá, hogy 2 emberrel tartsak kapcsolatot telefonon összesen, a már említett havi egyszer. De normál embernél azért más a helyzet és totál megértem, hogy sokaknak hasznos az okostelefon.
Bizonyára egyszer még nekem is nagyon az lesz.
Nekem még nincs is okostelefonom.
27 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!