Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy bírnád feldolgozni, ha...

Hogy bírnád feldolgozni, ha kitépnék egy maréknyi hajadat?

Figyelt kérdés

Lehet, én reagálom túl, de van még más is, aki szerint megalázó és nem csak fizikai fájdalmat okoz, hanem lelkileg is meg tud viselni?

Nálunk az osztályban történt verekedés közben, a többiek előtt szerintem még inkább megalázó.

Szóval hogy viszonyulnál hozzá: "ez csak haj" vagy valami többet is jelent számodra?

Nekem nehezen megy a feldolgozása, nem tudom, normális-e.

2016. febr. 24. 13:34
 1/6 anonim ***** válasza:

fel lehet dolgozni azt is ha egy vascsővel vágnak fejen és örökre megmarad a hegg jól láthatóan

Majd kinő a hajad, ha meg nem akkor fésüld úgy, hogy ne látszódjon amig hajbeültetésre gyűjtessz

2016. febr. 24. 13:36
 2/6 anonim ***** válasza:

Ez szerintem is nagyon megalázó.

De nekem már a verekedés is tök gáz.

Mi történt?

2016. febr. 24. 13:39
 3/6 anonim ***** válasza:

Én örülnék neki.

Kopasz vagyok.

2016. febr. 24. 20:42
 4/6 anonim ***** válasza:

Lány vagy?

Ha nem, akkor nullás gépet rendszeresíts. Én kötsög helyen nőttem fel, szóval ahogy elkezdett nőni a hajam már nyírtam is.

2016. febr. 24. 22:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is nehezen menne. Így is utálom, mert kevés és vékonyszálú, de ha valaki még ki is tépne belőle, biztosan kiborulnék, és megalázónak érezném. Főleg, ha mások előtt történt.
2016. febr. 26. 19:34
 6/6 anonim válasza:
Jelentsd fel az igazgatónál, Kliknél, rúgasd ki. Az intelligens bosszú segít ilyenkor.
2016. aug. 30. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!