Hogy lehet feldolgozni 30 sikertelen állásinterjút?
Úgy, hogy nem fogod fel tragédiaként.
Én munkanélküli voltam másfél évig, ez alatt kb 30 helyre adtam be a pályázatomat, ebből kb 10 volt, ahonnan érdemben vissza is jeleztek, vagy behívtak interjúra. Most meg nélkülözhetetlen emberként tekintenek rám. Azon a munkahelyen, ahol 2 évvel korábban már egyszer elutasítottak.
Hogy ezt miért mesélem el? Azért, mert ez még semmit nem jelent, hogy nem vesznek fel. Ilyen most a világ, kevés a megfelelő állás, sok az álláskereső, és a helyek legtöbbjére nem a képességek alapján veszik fel az embereket.
Szóval nem szabad elkeseredni, viszont addig sem árt, ha képzed magad, és esetleg célirányosan készülsz az interjúkra.
Mondjuk nekem a 8-10 óra utazás kissé furcsa, ezek szerint te csak az 500 km-re levő munkahelyeken próbálkozol?
Mitől lett sikertelen az a 30? Mi nem működött? Hol kell javítani?
Ennyi a titok, így kell feldolgozni. Mindennek oka van és ha minden egyes interjú után átgondolod hol javíthatnál, akkor sokkal előbb jön a siker.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!