Nem tudom feldolgozni, hogy páromnak gyermeke van. Hogy léphetnék előbbre, hogy sikerüljön?
Páromnak van egy kis gyermeke egy másik nőtől, aki ex volt, próbálták helyrehozni a dolgokat, de mégis elváltak útjaik, a lány pedig nem tudja, hogy terhes... mondjuk úgy, hogy elég későn tudtam meg. Hosszú, hogy miért, megértem, hogy miért és ezért nem hibáztatom (elvégre erős bizalom kell ahhoz, hogy valaki beszéljen róla és bemutassa a gyerekét). Azóta megbánta, hogy így alakult és emészti magát rajta, mert én elég mély depresszióba estem. Most már mászok kifelé, de nagyon nehéz.
Megtört egy kép, meg a tökéletes család imidzs (ami ugye nem mindig van) és a mozaik család ténye még mindig nagyon fájdalmas. Soha nem voltam önző, de most minden zsigeremben azt érzem, hogy van választásom és ha úgy érzem, le kell lépnem. Stimmt. De ez a kapcsolat első pillanattól kezdve olyan volt, akivel először fordult meg a közös jövő képe és ez kölcsönös is.
Nem arról szól most ez, hogy ki volt kivel milyen, ki nem mondott el mit, ki szemét és ki nem, satöbbi...
Az lenne a kérdésem, hogy hogy lehet megváltoztatni vagy átprogramozni a fejem, hogy így is lehetek boldog és azzal az emberrel vagyok, akit szeretek és akarok életem végéig? Nagyon fáj ez a tény, túl akarok lépni rajta és borzalmas embernek érzem magam. Nem akarom elveszíteni, de jelenleg nehéz.
Nem tudom mire gondoljak, vagy hogy induljak el, próbáltam perspektívákat, amiket meg is értek, de valahogy saját magamon nem megy az alkalmazása.
Nem akarok lelépni, úgyhogy kérem senki ne bíztasson rá. Szembe akarok nézni ezzel a mumussal, megtapasztalni így is az életet, sok mindentől megfutamodtam már, felelősségtől is, most nem akarok.
Nem egészen világos a történeted. Ha a párod már tudta, hogy terhes az exe, de neked nem mondta el, akkor részemről már nem lehetne a bizalmat helyreállítani.
Ha úgy ismerem meg, hogy ezt tudom, akkor persze zavarna, mert biztosan sok probléma lesz mindig belőle. De ha a kapcsolatunk olyan jó, akkor biztosan érezném, hogy így is ő az igazi.
Ha ezt nem érzem, akkor valószínűleg vége lenne, hiszen akkor mindig ezen problémáznék, és úgy nem lehetnénk boldogok.
Ez úgy 4-5 éve volt, akkor összejöttek újra, 3 hónappal később tudta meg, hogy terhes.
Mi 1 éve jöttünk össze, akkor már 3 éves volt a picúr.
Bocsi, hogy nem fogalmaztam meg túl jól.
De akkor te tudtad az elejétől, nem? Eleve így ismerted meg?
Mi a baj? Mindig zavart? Vagy most történt valami?
Azért már elég régóta együtt vagytok.
Van valami gond az ex-szel? Nem jössz ki a gyerekkel?
Köszi Zsu.
"inkább csak a makulátlan családképbe, az álmaiba kapaszkodott."
Szerintem ez itt a baj, igen. Csak nem tudom ezen hogy lehet változtatni.
De sajnos ennek ellenére a világ leggonoszabbjának érzem most magam ettől függetlenül... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!