Androidos készülékemen futó alkalmazások 5-6 perc után kilépnek minden előzetes figyelmeztetés nélkül, mi lehet ennek az oka?
Figyelt kérdés
Facebook, messenger, stb2018. ápr. 16. 23:37
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem bír el annyi alkalmazást egyszerre a telefonod. Milyen telefonod van?
2/5 anonim válasza:
Valószínűleg, mint azt az első is írta memória optimalizáció az ok. Azaz kevés a telefon szabad RAM-ja. Ezt pedig az Android így kezeli
3/5 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, kb.2 év után kezdte el ezt csinálni a teló. Semmi nem segített, sem újratelepítés sem semmi. Próbálkozz ezzel-azzal (pl. valami rendszer tisztítás (mondjuk abban nem hiszek) vagy hard reset), de nekem le kellett cserélni a telefont.
4/5 A kérdező kommentje:
Üdv!
Hüvej telóm van Y625-U51, nem mai darab.
Eddig nem csinált ilyesmit.
2018. ápr. 17. 11:40
5/5 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy eddig nem csinálta, de gondolom az appokat frissítgetted rajta ezen idő alatt. A frissítésekkel az app növekszik, annak igényeivel együtt. A RAM meg fogy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!