Melyik Sony telefont vegyem?
Pedig hát az a baj, hogy a Sony nem igazán bővelkedik abban, hogy a hardverhez mérten kellően nagy akksit tegyen a telefonjaiba, így az üzemidő nem valami jó, illetve kamerában is csak néhány kivétel van, nem tudom, ez mennyire számít Neked.
Szóval Sony telefonból főleg 100 ezer Ft alatt nem nagyon találni normálisat, esetleg az XA Ultra és XZ amik közel állnak az elfogadható szinthez, rajtuk kívül inkább csak 100 fölött vannak, amik drágák ugyan, de ár-érték arányban meglepően jók, például az általad is említett XA2 és az XA2 Ultra, illetve bivalyerős hardverrel és szuper kamerával, de megintcsak gyenge akkumulátorral az XZ1
Nekem is 100 fölött volt a Sony telefon, de az akksi gyenge, melegszik és 2 perces videófelvételnél lefagy.
Arra jó, hogy telefonálni, emailezni, netezni tudjak, de videót/filmet nézni már nem, hamar merül, játszani sem tudok rajta.
Volt a családban nem is egy de én még jót nem hallottam róla az utóbbi 2 évben. Talán azelőtt jók voltak , de nagyon elmaradtak.
Kb egy 25 ezres kinai telefon szintjén megrekedtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!