Ti melyik telefont vennétek meg?
Huawei p10
Samsung Galaxy S8
Sony Xperia Xz1
Egyszerűen nem tudok dontrni és részletre venném meg. Nem szeretnék egy olyan telót fizetni egy évig amivel nem vagyok megelégedve kellőképpen.
Nektek mi a véleményetek melyik legyen?
Én a samsungot semmiképpen sem venném meg. De lehet lesz aki megcáfol. Pár ismerősöm vett S8-at és mind csak szidják, meg szervizbe hordják.
Barátnőmnek P10 van, nagyon meg van elégedve vele, én is kézbe vettem párszor és igazság szerint nem tudok róla rosszat mondani.
Egy barátomnak pedig XZ1 van és ő is meg van vele elégedve.
Én a Sonyt választanám, azért mert az vízálló is és jobb a kamerája mint a p10-nek.
"Melyik legyen?"
Az, amelyik a te igényeidnek legjobban megfelel.
Keresnék egy olyan oldalt, ahol mindhármat ki lehet jelölni összehasonlításra.
Majd elgondolkodnék azon, hogy mire is használnám (telefonáláson kívül, mert ugye azt mindegyik tud/képes) a készüléket. Ehhez milyen adottságokkal kéne rendelkeznie?
Pl. aktív használat, akkuidő, tárhely, fényképező, felbontás,és a többi apróság.
Személy szerint az XZ1-t.
Az S8-t nem venném meg a széria hibái miatt(fókuszprobléma)illetve az AMOLED panel még mindig beég.
A P10-ben elég gyenge a grafikus mag, az EMUI-nak a memóriakezelését nem szeretem illetve tele van pakolva egy csomó felesleges app-al.
Így marad az XZ1, ami elég jól van optimalizálva, elég erős, a kamerája manuális kellően jó és nincs szériahibája.
#7.Ehhez nekem van 1-2 hozzászólni valóm....
"és a panel sem ég be "
Oled természeténél fogva ilyen, nem lehet vele mit csinálni.
"legjobb"
Van DEX, kb. ennyi a plussz a többihez képest, akinek normálisan optimalizált szoftver kell mindenféle szar nélkül annak már ki is esik.
Nincs legjobb telefon!!!
"leggyorsabb"
A Pixel 2,Nokia 8, O+5T,U11+ simán körberöhögi.Szóval olyan dolgot ne állíts ami valótlan, hiába vagy bármennyire is elvakult.
"legerősebb"
Az az XZ1 Compack, ha nem hiszed el akkor képzelj el egy HD felbontáson működő csúcs SoC-t,nagyon erős és nincs is ellenfele.
"Ne hallgass rájuk Sony telefont meg úgy ahogy van felejtsd el, ipari hulladék"
De szerintem ezt a gondolkodásmódot, volt egy SP-d és már pedig az egész szar úgy ahogy van...
Gratulálok hozzá, ezzel az egész hozzászólásod értelmét vesztette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!