Milyen telefont vennétek 50 és 80 ezer Ft között?
A telefont szeretnék cserélni még ebben az évben. Már 4 éve nyüstölök egy Xperia M-et. Meg voltam vele elégedve, de már látványosan kezd 'elfogyni'. Olyan telefont szeretnék, ami megint kibírja ennyi ideig, vagy legalább 3 évig.
Amiket néztem az a Huawei P9 Lite(2017), Samsung Galaxy A3(2017).
Játszani nem nagyon szoktam rajta, a lényeg, hogy a mindennapokban használható legyen, ne legyen túl nagy, megbízható legyen és ne kelljen fél naponta töltőre tenni.
Gondolkodtam még a Nokia új telefonjain, de tesztekben azt olvastam, hogy nem jól optimalizált, illetve néztem az Iphone SE-t, mivel az almás cuccok sokáig bírják és a kis kijelző méret nekem előny is lenne, egyedül az ára magasabb annál, amit szánnék rá.
max 80.000 esetén:
1. Xiaomi redmi 4x
2. Xiaomi redmi note 3
3. Samsung galaxy A320-as
4. Samsung galaxy A520 ez 32 Gb-os és full hd.
1.: Nem fogy el az a hardver a J3-ban 2 éven belül?
2.: Miért nem ajánlod a Samsungokat, van velük valami negatív tapasztalatod?
4.: A Mobilcorner megbízható cég? Itt gyakorin is olvastam, hogy valaki megjárta velük.
Akik a Xiaomit írták azoktól kérdezem, hogy nincs gond a gyári garanciával itthon? Ha valami baja van a javítás nem nehézkes?
Sony-t nem ajánlom, kb. 3 éve nem tud jó telefonokat csinálni: instabil szoftver, pixeles kamerakép, gyenge akksi - manapság ezek sajnos általánosságban jellemzőek a márkára!
iPhone-ból az 5S a minimum, amit még érdemes venni, sima 5-öt és 5C-t már nem!
Tapasztalatból viszont a Huawei-ket nagyon tudom ajánlani: általánosságban nagyon jól optimalizált szoftver, jó kamera, minőségi kivitelezés (anyaghasználat és illesztések is). Abból is szerintem a P10 Lite a legjobb ennyiért, amit normális webshopok közül az Elite GSM-nél már 4 GB rammal kapsz a pénzedért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!