Ti melyik telefont vennetek ezek kozul? Sokat netezek, sok zenet hallgatok?
Figyelt kérdés
Akksinak birnia kene. Es olyan telt szeretnek, ami nem hamar merul le es strapabiro.Most egy 5 evig nem akarnek telefont cserelni.
2017. szept. 23. 14:09
2/21 anonim válasza:
Mondjuk ezek közül Xiaomi-t venném, de erről a telefontípusról nem is hallottam.
Vagy venni egy Xiaomi Redmi Note telefont, nem tudom hanyas van most.
3/21 anonim válasza:
4/21 anonim válasza:
5 évre droidos teló ? Viccnek is rossz. Lehet működni fog addig, de frissítésről ne is álmodj.
5/21 A kérdező kommentje:
Xiaomi Redmi Pro High Edition 5.5 64GB Mobiltelefon
Ez nem jobb, mint a note? Ugyanaz gyartja
2017. szept. 23. 14:25
6/21 anonim válasza:
Szerintem is a Huawei a legjobb közülük!
7/21 A kérdező kommentje:
Most HTC- m van.150 ezres telefon, de az akksijaval nem vagyok elegedett es olyan telefont vennek, ami nem merul gyorsan
2017. szept. 23. 14:33
8/21 A kérdező kommentje:
Amugy a Xiaomirol nem azt mondjak, h videken a netezes nem ok b20 hiany miatt?
2017. szept. 23. 14:35
9/21 anonim válasza:
Figyelj most kapcsolok.
Ha 100.000 felett akarsz telefont venni, akkor ne ezeket vedd szerintem.
Hanem Samsung vagy Apple telefont.
Huawei vagy Xiaomi akkor jó választás ha nincs 100.000-ed.
Pl. Xiaomi Redmi 4X, ami olyan 50.000.
De ha 100 felett vagy akkor szerintem Samsung vagy Apple.
10/21 A kérdező kommentje:
Samsung ne, Htcm leveri. Volt sok samsungom, lassu es a hang kritikan aluli.A htc boomsound letolja. Az applenek viszont a hardvere nem ok nekem, elvan maradva prociban, tarhelyben. Azt nem tudom mennyire merul. Van itt valakinek Apple teloja most?
2017. szept. 23. 14:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!