Ti melyik telefont vennetek ezek kozul? Sokat netezek, sok zenet hallgatok?
Akksinak birnia kene. Es olyan telt szeretnek, ami nem hamar merul le es strapabiro.Most egy 5 evig nem akarnek telefont cserelni.
Xiaomi is jókat tud alkotni 100K felett.
100K felett, ott van a Honor 9 is, meg a többi Huawei-k is - Samsunghoz és az Apple-hez hasonlóan jók minőség és tartósságuk terén.
Még az OnePlus is közrejátszik, az is jó okostelefonokat tud gyártani.
Itt van egy, okostelefon összehasonlítói teszt, érdemes megnézni:
https://www.youtube.com/watch?v=drLOKxzttEY&feature=youtu.be - (OnePlus 5 vs Honor 9 vs Xiaomi Mi 6).
Doogee S60-t talán.Sajnos mostanában találtam meg a neten.Helyette egy Xiaomi Redmi Note 3 se-t vettem meg.kb egy féléve,de ha most vennék akkor azt kiprobálnám.
S60-ról vannak videók youtube-on.
Strapabírónak mondható, az akksija is van olyan jó mint a Xiaomi-nak vagy néhány OnePlus-nak :)
Zene hallgatás a Xiaomi val elfogadható.
De azért a zene hallgatásra a régi sony wt19i-még mindig jobb(SonyEricsson Live with Walkman) jó persze az zene telefonnak készült.
100 fölött sem kell feltétlenül csak Samsungot vagy Apple-t nézni! Ok, szó se róla, S7 Edge és S8 valóban jó vételek, Apple viszont abszolút nem éri meg, ha csak nem szimpatizálsz az iOS-szal, ami hardvertől független rendszer, így iPhone-nál nem számít a hardver!
A felsoroltak közül továbbra is szerintem a Mate 9 a legjobb, viszont a felsoroltakon kívül szintén nagyon jó vételek, ha érdekel: Huawei Mate 8 (64 GB), LG G5, Xiaomi Mi Max (128 GB), OnePlus 5, vagy Asus Zenfone 3 Deluxe.
"100 fölött sem kell feltétlenül csak Samsungot vagy Apple-t nézni! Ok, szó se róla, S7 Edge és S8 valóban jó vételek, Apple viszont abszolút nem éri meg, ha csak nem szimpatizálsz az iOS-szal, ami hardvertől független rendszer, így iPhone-nál nem számít a hardver! "
Nekem akkor is az a véleményem hogy a top2 a Samsung és az Apple.
Pl. egy Sony nem is tudom hova süllyedt, a Xiaomi jobb telefonokat dobott ki most mint a Sony.
Speciel pint a Samsung és az Apple az a két gyártó, amely nagyon el van szállva az árak terén. Kétségtelen, hogy tudnak jó készülékeket gyártani, de ár/teljesítmény arányban még van hova fejlődniük.
A Samsung esetében az sem mindegy, melyik sorozatról beszélünkh az Apple pedig az inkompatibilitás és a teljes zártság miatt okozhat meglepetéseket.
"Apple viszont abszolút nem éri meg, ha csak nem szimpatizálsz az iOS-szal, ami hardvertől független rendszer, így iPhone-nál nem számít a hardver! " -pont fordítva! A platformfüggetlen Androiddal szemben az iOS kizárólag az Apple hardvereken működik. Az általános célú operációs rendszerekkel ellentétben az iOS egy adott hardverre írt firmware -annak minden előnyével és hátrányával együtt.
A kérdező számára lényeges paraméter egyrészt az adatátvitel (a mai mobilok esetén itt túl nagy különbségekkel nem találkozunk) a net miatt; illetve a zenehallgatáshoz a jó DAC, ahol elég nagy a szórás. Ha Android rendszert használ, akkor meggondolandó lehet a Vip3r használata is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!