Ezek közül melyik telefont ajánlanátok?
Xiaomi Redmi 5 Plus
Sony Xperia L1
Nokia 5
LG XPower 2
Microsoft Lumia 640 XL után szeretnék olyan telefont, ami 1 év után is működik. Amire használnám:
- Áruházból pár fontosabb alkalmazást letölteni
- fontos beállításokat jó lenne a lehúzható menüből intézni
-könyvolvasás
- képernyőfotó
- GPS
- Időjárás alkalmazás
- egyszerűbb játékok
- képszerkesztő
- fényképezés akár sötétben is
- zenehallgatás
- naptár
- mobil fizetés
- egyéb pénzügyek intézése
- hatékony takarékos üzemmód
- Utazás
- filmnézés
- zseblámpa
A négy telefon ugyanannyiba kerül. Indoklásnak is örülnék, mert le vagyok maradva telefonok terén. Előre is köszönöm a segítséget minden kedves válaszolónak.
Sony Xperia L1. A Sonyk nagyon jó és megbízható telefonok. Nekem Sony Xperia Z3 Compact van, anyának Sony Xperia Z1 Compact van. Mindkettőnknek 2 éve van meg. Soha semmi baj nem volt egyikkel sem. A Z3 Compact csak egy picivel jobb.
Szóval válaszd a Sonyt! :D
Xiaomi Redmi 5 Plus - nincs benne NFC, így a mobilfizetés kiesett. Nem értem, Xiaomi miért rak bele infrát, de NFC-t nem...
Sony Xperia L1 - Kicsit gyenge az akkuja és tapasztalataim szerint a Sonynak a gyorsmenüje nem valami jó
Nokia 5 - Nem rossz
LG XPower 2 - Az erős akku miatt ezt választanám
Amúgy mind alsó-közép kategóriás teló 2GB rammal és HD Ready kijelzővel én inkább gyűjtenék még és egy 3GB Ramos darabot vennék.
Vagy Sony-t venném.
De lehet inkább a Xiaomi-t venném komolyan mondom.
lehet a Sony nagyobb név, de nekem volt Xiaomi és nagyon jó telefon.
Eddig úgy tűnik, a Xiaomit fogom venni. Van bármi hátránya az NFC hiányán kivül?
Köszönöm az edddigi válaszokat!
Én nekem volt egy Xiaomi, csak kellett valakinek és eladtam.
Amúgy szerintem premium telefon, mind szoftver tekintetben, mind ha az anyaghasználatot nézzük.
olyan mintha az ember iphone-t venne a kezébe, csak ugye sokkal olcsóbb.
Most egy Xiaomi Note 4-5-ön gondolkodom vagy egy Xiaomi A1-en.
A Xiaomi magyarítása még mindig nem tökéletes, néhol angol lehet a szöveg.
Amúgy ha tényleg mobilfizetést akarsz, akkor az NFC kelleni fog. Anélkül nem tudsz paypass fizetni a mobiloddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!