Ezek közül melyik telefont ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Xiaomi Redmi 5 Plus
Sony Xperia L1
Nokia 5
LG XPower 2
Microsoft Lumia 640 XL után szeretnék olyan telefont, ami 1 év után is működik. Amire használnám:
- Áruházból pár fontosabb alkalmazást letölteni
- fontos beállításokat jó lenne a lehúzható menüből intézni
-könyvolvasás
- képernyőfotó
- GPS
- Időjárás alkalmazás
- egyszerűbb játékok
- képszerkesztő
- fényképezés akár sötétben is
- zenehallgatás
- naptár
- mobil fizetés
- egyéb pénzügyek intézése
- hatékony takarékos üzemmód
- Utazás
- filmnézés
- zseblámpa
A négy telefon ugyanannyiba kerül. Indoklásnak is örülnék, mert le vagyok maradva telefonok terén. Előre is köszönöm a segítséget minden kedves válaszolónak.
2018. febr. 23. 00:56
11/13 anonim válasza:
fényképezés miatt a xiaomi kiesik, legalábbis az éjszakai része nem kiváló, mondom ezt úgy, hogy egy redmi note4x-et használok. alapvetően tökéletes, akkuja 2 napot lazán kibír, játékkal, filmnézéssel, mobilnettel. De a kamera nem osztályelső ilyen kategóriában. Ez a második xiaomim, az elsőt én vágtam haza (2éves volt), de nem cseréltem volna le, úgyhogy ezt se tervezem egy jóideig. Nézegess teszteket a kamerájáról, eldöntöd, hogy megfelelő-e. Tehát a xiaomit ajánlom.
12/13 anonim válasza:
Ne hallgass olyanra akinek fogalma sincs mit hol gyártanak. Nekem 2 éve van xiaomim, de az istennek se akar tönkremenni... Pedig már le akarom cserélni egy erősebbre, persze az is xiaomi lesz. Kamerába tényleg van jobb,de teljesen vállalható. Főleg ha az ár érték arányt nézed. Gyors rebdszer, erős akksi. Ha még romot is szeretsz cserélgetni a legjobb választás.
13/13 A kérdező kommentje:
Néztem tesztképeket mobilarénán. Azok alapján elég jó kamerája van ahhoz amire nekem kell (koncert után közösségi oldalon vállalható fénykép a közönséggel, néha egy-egy szép autó lefényképezése, tájfotó, kotta, illetve szöveg), így azt hiszem döntöttem. Köszönöm a segítséget! :)
2018. febr. 23. 22:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!