Szeretnék hamarosan új telefont venni. Sony-ról mit gondoltok?
Szeretem a márkát, eddig is ilyen telefonjaim voltak, de kíváncsi vagyok mennyire éri meg az árát és lenne-e jobb opció. Konkrétan a Sony xz1 compact készüléket néztem ki. Jónak tűnik, de nem éppen olcsó, így gondolkozom még rajta.
Egy Iphone 6s is ennyibe kerül, de az adatokat összehasonlítva nekem a Sony jobbnak tűnik. Azonban sokat hallottam már, hogy az Iphone tartósabb és nem lesz semmi baja 2-2,5 év múlva sem.
Szóval mit gondoltok? Megéri a Sony vagy esetleg mást ajánlanátok? Mindenképp kisebb telefont szeretnék, mint ezek (4,6-max 5,2" kijelzőméretűt) átlagos mindennapi használatra.
Ne az adatokat nezd...egy 6eves iphone 5 a maga 1Gb ramjaval boven adja azt a szintet amit peldaul egy 2Gb ramos Huawei p8 lite (tapasztalat)...
Az iphone 6s tokeletes valasztas lenne...az iphoneok arrol hiresek hogy hosszu tavu hasznalatra valok...a 2013as iphone 5s-en a mai 11es ios van.
Az androidos telefonoknal figyelembe kell venni hogy akarmilyen ujak nem frissitik oket (pl a 2016os p8 liteon is csak a 6.0as android van a legujabb 7.0as helyett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!