Milyen okostelefont ajánlotok? (Elvárásaim lent, fontossági sorrendben. )
-NE kínai vagy ehhez hasonló (pl. hongkongi) legyen (tudom, hogy kb. minden cég gyártat ott, ez elkerülhetetlen, de nem szeretném hogy maga a márka onnan származzon)
-ÁR: max. 50 ezer Ft
-kártyafüggetlen
-dual-sim-es
-lehetőleg androidos legyen (mert ezt már ismerem, de ha tudtok jó windows-ost, az is jöhet)
-erős akkumulátora legyen (szerintem min. 4000 mAh már elég lenne- gondolom ez az érték befolyásolja, hogy meddig bírja az akksi, igaz?)-ez azért fontos nekem, mert sosem volt még okostelefonom, buta telefonom van jelenleg is, és megszoktam, hogy elég 1-1,5 hetente tölteni, és az újat tudom, hogy ennél gyakrabban kell majd, de nem szeretném azért 1-2 naponta tölteni azt sem
-RAM: min. 2 GB (de a 3 jobb lenne nyilván)
-ROM: min. 16 GB (de 32-nek jobban örülnék)
-nyolcmagos processzorral (de ha a négymagos is jó, akkor nem bánom azt sem)
-képátló: max. 5,5 zoll
-hátsó kamera: min. 5 MP-es
-wlan, bluetooth
-iphone-t nem akarok, és billentyűzetes telefont sem (pl. blackberry)
Köszi mindenkinek a segítséget, tudom hogy sok a feltétel, nem kell mindnek stimmelnie. Én ezt a készüléket találtam eddig, nem teljesül rá minden elvárás, de a legtöbb igen: ALCATEL Smartphone A5 LED 5085D
Az Alcatel a kínai TCL nevű gyártónak a márkája már. A kínai cuccokat meg kizártad.
nyolcmagos processzorral (de ha a négymagos is jó, akkor nem bánom azt sem)
A processzornál ne a magokat nézd.
Köszi!
Én úgy tudtam hogy a Nokia vásárolta meg.
Akkor mit kell ott nézni? Hogy hány GHz-es?
A Nokia márkanevet most a HMD használja. Azok mondjuk nem tudom kínaiak-e :)
A procinál a konkrét típust kell nézni és, hogy az mit tud. Erre jó ha tesztet olvasol.
Illetve ha erről tudnátok mondani véleményt, azt is megköszönném:
Sony Xperia XA1 G3116 32 GB
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!