Hány óráig kell tölteni az új okostelefont?
Ma vettem egy 2016-os Samsung Galaxy J3-at, elolvastam a használati útmutatót, de csak annyit írt, hogy töltsd fel. Értelemszerűen 100%-ra kéne, de a tavaly vásárolt tabletemnél 14-16 óráig kellett, hogy először le legyen terhelve, majd sokáig bírja. Köszönöm előre is!
Illetve még annyi, hogy microSIM-kártya nélkül EGYÁLTALÁN nem működik a telefon?
Évek óta a telefonokban lithiumos aksik vannak, ezeket nem kell formázni, bármikor bármennyit lehet rájuk tölteni, ha feltöltődött, akkor a töltő nem tölti tovább az aksit, azaz a töltőn hagyás sem árt neki.
Nekem évek óta az a szokásom hogy telefont, tabletet, notebookot mindig töltőn hagyom, amikor otthon vagy irodámban vagyok, és éppen nem nyomkodom.
"de a tavaly vásárolt tabletemnél 14-16 óráig kellett,"
Nem kellett.
Gondolom az eladó javasolta ezt ...
" ha feltöltődött, akkor a töltő nem tölti tovább az aksit, azaz a töltőn hagyás sem árt neki. "
Maradjunk annyiban hogy nem használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!