Milyen okostelefont vegyek, ha csak ritkán akarom használni?
Sony Xperia Z1 Compact.
2 naponta töltöm.
Huawei P8 Lite...
Ha nem hasznalod 1-masfel napot kibir,ha veszel hozza egy minimum 4000mAh-os powerbankot akkor 3-4napot is.
Es van benne "buta" mod ami ultra takarekos mod,es akkor csak hivasokat tudsz inditani/fogadni es Sms-ek vannak.
Egyebkent ultra takarekos modban az az 1-masfel nap is talan kitolhato 2re
#1 es #4.
Nekem most is P8 Liteom van.
Allando mobilinternet mellett 10-12 orat bir,ugy hogy orankent 4-5x eloveszem par percre irogatni.
Egyaltalan nem lassu.
Lehet ,hogy nem hasznaltan kellett volna venni egy piacon es nem lennel ennyire rossz velemennyel rola.
Bar 15%-ban adsz hasznos valaszokat ,amin a stilusod es a helyesirasod miatt nem is csodalkozom.
Az egész attól függ, hogy képes vagy-e azokat az akku takarékossági tanácsokat használni, amelyeket millió cikkben szajkóznak évek óta. Hogy leveszed a fényerőt. Hogy be van kapcsolva az akkukímélő mód. Hogy ha nem netezel, akkor legyen kikapcsolva wifi/LTE. Hogy ha nem navigálsz, akkor minek van bekapcsolva a GPS.
Én ezeket betartom, és három-négy naponta kell töltenem a csúcsprocis telefonomat.
Utolsó,,,azert ebben van egy kis tulzas.
Nekem is volt J7em,viszont 7ora alatt le tudtam meriteni.Teljesen uj volt.
(Mondjuk ne hozzam viszonyitsunk,en egy Iphone 7et is 9ora alatt lenullaztam:D)
Szoval az az egesznapos hasznalat nem folyamatos (gondolom).
Az viszont teny es valo,hogy nagyon jo telefon nagyon eros akksival es ki lehet belole hozni 2 napot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!