Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen okostelefont vegyek,...

Milyen okostelefont vegyek, ha csak ritkán akarom használni?

Figyelt kérdés
Azt utálom az okostelefonokban, hogy állandóan tölteni kell őket, ráadásul ha tökre lemerül, akkor az árt az aksinak, nekem viszont csak havonta egyszer lenne fontos használnom. Van olyan, aminek vagy jó az aksija, vagy nem eszi annyira az aksit, esetleg lehet váltani okos és buta mód között, mert valójában egy régi hagyományos telefon viszont jó, nem kell mindig okos legyen.

2018. febr. 22. 21:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

OUKITEL K10000.

10000 mAh akksija van. Na ezt nem kell naponta tölteni.

Átlag használat mellett is birja 4-5 napig.

2018. febr. 23. 08:08
 12/15 anonim ***** válasza:

Az oukitel tényleg masszív/stabil választás lehet.

Utánanéztem, hardveresen sincs vele semmi gond, 3 giga ram, 8 magos proci, 32 giga rom, 13Mp . fényképező, nagy kapacitású akksi, ujlenyomat leolvasó. 63990 Ft-tól már meg lehet rendelni a neten, 2017 júliustól forgalmazzák, új telónak számít még. Ez még nekem is megtetszett.

2018. febr. 23. 08:36
 13/15 A kérdező kommentje:
Nincs olyan okostelefon, ami tölthető AA vagy AAA elemekkel működik?
2018. febr. 23. 10:43
 14/15 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen
2018. febr. 23. 11:30
 15/15 anonim ***** válasza:

Régebben voltak ilyen "buta"telefonok :

[link]

[link]

Alcatelnél is volt régen, hogy ceruzaelemet is bele lehetett tenni, ha az akksi lemerült.

2018. febr. 23. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!