Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HONOR 8 tulajdonosokhoz...

HONOR 8 tulajdonosokhoz lehetne néhány fontos kérdésem?

Figyelt kérdés

Ahogy láttam, a Honor 8 egy 2016-os készülék, azonban árban mostanra ért el egy elfogadható szintet, így igencsak megtetszett. Olvastam már sok tesztet, meg értékelést, de mind réginek számít már (főleg 2016-osak), és gondolom azóta történt már frissítés, így aktuális infókra lenne szükségem!

A kérdéseim a következők:

- A mai készülékeken milyen android van?

- Még mindig úgy néz ki, ha lehúzom az állpotsávot, hogy váltani kell az értesítések és a másik fül között? (wifit, adatkommunkikációt, auto elforgatást, stb.-t tartalmaz)

- Menüt lehet beállítani, vagy még mindig mappázni lehet csak az ikonokat?

- Ezen a készüléken van lehetőség olyanra, hogy koppintással felébreszteni a képernyőt?

- Egy fontos kérdés számomra az Fm rádió léte...azt olvastam, hogy alapból nem támogatott...azt szeretném kérni, hogy akinek van olyan készüléke, töltene le egy alkalmazást, és kipróbálná, hogy valóban működésképtelen-e, vagy azért van esély rá, hogy használható?

- Aztán olvastam olyat, hogy a fényerő annak ellenére is, hogy kikapcsolható az automatikus állítás, átállítja magát...ez tényleg így van?

Előre is köszönöm az értelmes és hasznos válaszokat, illetve annyit szeretnék még kérni, hogy a fenti válaszokon kívül írnátok kérlek egyéni tapasztalatokat, véleményeket? Köszi :)

#rádió #FM #Honor 8 #menürendszer #koppintásos képernyőébresztés
2018. márc. 8. 20:18
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

És tokot illetve 2.5D fóliát (első, hátsó) milyet és honnan célszerű beszerezni?

Esetleges linkekért külön köszönet! :)

2018. márc. 17. 16:13
 12/18 anonim válasza:
Tok, fólia értelemszerűen ebay :)
2018. márc. 17. 20:06
 13/18 anonim ***** válasza:

A gyári hátlap tokkal néz ki ez a telefon a legjobban. A fogása is jobb lesz tőle.

Itt most akciós:

[link]

2018. márc. 17. 21:48
 14/18 anonim válasza:
Egyébként nem kap android oreo-t [link]
2018. márc. 17. 22:11
 15/18 anonim válasza:

[link]

Rossz linket küldtem el az előbb. Bocsánat.

2018. márc. 17. 22:13
 16/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a linkeket! :)

És igen, olvastam, hogy nem kap 8-as frissítést, ami szomorú, de azért remélhetőleg a 7-es is bírja majd kb 3-4 évig.

2018. ápr. 11. 11:35
 17/18 anonim válasza:
Speedshopba a 13.kerben, nilkin átlátszó szilikon tok a legjobb. Jó üvegfóliát én nem találtam, mind fellevegősödött eddig, (bár volt egy ami alól aztán kiment, de pofáraejtettem és kettérepedt, így lecseréltem). Ha valaki tud rá olyan üvegfóliát ami jobb, írjon!
2018. máj. 24. 23:31
 18/18 anonim válasza:

Szia! Valószínűleg már megvásároltad a telefont, igaz? Nem tudom, hogy neked mik a tapasztalataid de nekem lassan 2 éve van mag.

Nagyon gyorsan fog merülni az aksid én 4-5szer töltöm egy nap. (Tudom,hogy ezt meg lehetne oldani aksi cserével de lassan lecserelem)

Ha hallgatsz zenét akkor a listázásnál be fog fagyni.

Nekem a messengeren küldtek videót jóformán nem tudtam bezárni a vidit és újra kellett indítani a telefont.

Én szerintem 3-4 évig nem hiszem h hasznos megtartani.

2018. nov. 12. 06:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!