HONOR 8 tulajdonosokhoz lehetne néhány fontos kérdésem?
Ahogy láttam, a Honor 8 egy 2016-os készülék, azonban árban mostanra ért el egy elfogadható szintet, így igencsak megtetszett. Olvastam már sok tesztet, meg értékelést, de mind réginek számít már (főleg 2016-osak), és gondolom azóta történt már frissítés, így aktuális infókra lenne szükségem!
A kérdéseim a következők:
- A mai készülékeken milyen android van?
- Még mindig úgy néz ki, ha lehúzom az állpotsávot, hogy váltani kell az értesítések és a másik fül között? (wifit, adatkommunkikációt, auto elforgatást, stb.-t tartalmaz)
- Menüt lehet beállítani, vagy még mindig mappázni lehet csak az ikonokat?
- Ezen a készüléken van lehetőség olyanra, hogy koppintással felébreszteni a képernyőt?
- Egy fontos kérdés számomra az Fm rádió léte...azt olvastam, hogy alapból nem támogatott...azt szeretném kérni, hogy akinek van olyan készüléke, töltene le egy alkalmazást, és kipróbálná, hogy valóban működésképtelen-e, vagy azért van esély rá, hogy használható?
- Aztán olvastam olyat, hogy a fényerő annak ellenére is, hogy kikapcsolható az automatikus állítás, átállítja magát...ez tényleg így van?
Előre is köszönöm az értelmes és hasznos válaszokat, illetve annyit szeretnék még kérni, hogy a fenti válaszokon kívül írnátok kérlek egyéni tapasztalatokat, véleményeket? Köszi :)
És tokot illetve 2.5D fóliát (első, hátsó) milyet és honnan célszerű beszerezni?
Esetleges linkekért külön köszönet! :)
A gyári hátlap tokkal néz ki ez a telefon a legjobban. A fogása is jobb lesz tőle.
Itt most akciós:
Rossz linket küldtem el az előbb. Bocsánat.
Köszönöm a linkeket! :)
És igen, olvastam, hogy nem kap 8-as frissítést, ami szomorú, de azért remélhetőleg a 7-es is bírja majd kb 3-4 évig.
Szia! Valószínűleg már megvásároltad a telefont, igaz? Nem tudom, hogy neked mik a tapasztalataid de nekem lassan 2 éve van mag.
Nagyon gyorsan fog merülni az aksid én 4-5szer töltöm egy nap. (Tudom,hogy ezt meg lehetne oldani aksi cserével de lassan lecserelem)
Ha hallgatsz zenét akkor a listázásnál be fog fagyni.
Nekem a messengeren küldtek videót jóformán nem tudtam bezárni a vidit és újra kellett indítani a telefont.
Én szerintem 3-4 évig nem hiszem h hasznos megtartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!