Miért olyan fontos néhány embernek, hogy iPhone-ja legyen?
Én ennek személyszerint örůlök...
Sok ismerősöm szerint csozi a wp-m pedig hardveresen otthagyja az iphonejukat és stabilitásban is felveszi vele a versenyt.és szerintük az iphone az lifestyle
De ahogy terjednek a klónok meg a használt iphoneok ugy lesz egyre ink státusszimbólum helyett tucattelefon
Es mar nem is lesz égő a wp-m
Első vagyok.
Második: Igazad van. Nem mondtam, hogy az apple szar, mert nem szar. Az egyik legjobb készülékgyártó. Szép, letisztult kezelőfelület, szép design. Még nem volt apple termékem, csak próbáltam, mert haveromnak az van. De minden készüléknek van előnye és hátránya is.
Nem vagyok se fiatal, se vezérigazgató.
Nekem az volt a fontos hogy stabil legyen és gyors, szép kijelzővel, jó üzemidővel, egyszerű kezelhetőséggel.
A Samsung kezelőfelületétől pl kiráz a hideg, gyerekeknek találták ki. Akkor inkább Sony.
A telómon tok van, nincs rajta alma jel, nem tud érdekelni ki mit gondol róla.
A leglényegesebb tulajdonsága hogy pár hete történt egy furcsa dolog : lefagyott egy alkalmazás... Megnéztem a statisztikát, 7 hónapja nem volt újraindítva a telefon. Na ezt tudja egy akármilyen droid :)
Nameg persze egy ellenőrzött áruház ami nincs tele szeméttel, egy nagyon korrekt biztonsági mentéses-nyomonkövetős iCloud rendszer gyárilag benne, jó és gyors kamerák, üveg és fém telefon.
Ha telik rá és szereted a minőséget vedd meg. Ha nem telik, vegyél olcsóbbat, de ne fikázd azt aki a jobbra bukik.
"Jó.. aki olyan beosztású, elismerem, hogy kell a megbízható telefon"
Nem. A megbízhatóság a technikai eszközök esetén mindenkinél ALAPELVÁRÁS. Lehet, hogy ezt egy iPhone drágábban biztosítja mint a többi gyártó, de azért mert valaki megbízható telefont szeretne és vesz egy iPhone-t még nem lesz felszínes.
Az Apple árképzésével kapcsolatban fel kellene tudnia dolgozni mindenkinek, hogy prémium-kategória mindenben van, és az mindig drágább. Akár autó, akár ruhamárkák, órák, stb...stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!