HONOR 8 tulajdonosokhoz lehetne néhány fontos kérdésem?
Ahogy láttam, a Honor 8 egy 2016-os készülék, azonban árban mostanra ért el egy elfogadható szintet, így igencsak megtetszett. Olvastam már sok tesztet, meg értékelést, de mind réginek számít már (főleg 2016-osak), és gondolom azóta történt már frissítés, így aktuális infókra lenne szükségem!
A kérdéseim a következők:
- A mai készülékeken milyen android van?
- Még mindig úgy néz ki, ha lehúzom az állpotsávot, hogy váltani kell az értesítések és a másik fül között? (wifit, adatkommunkikációt, auto elforgatást, stb.-t tartalmaz)
- Menüt lehet beállítani, vagy még mindig mappázni lehet csak az ikonokat?
- Ezen a készüléken van lehetőség olyanra, hogy koppintással felébreszteni a képernyőt?
- Egy fontos kérdés számomra az Fm rádió léte...azt olvastam, hogy alapból nem támogatott...azt szeretném kérni, hogy akinek van olyan készüléke, töltene le egy alkalmazást, és kipróbálná, hogy valóban működésképtelen-e, vagy azért van esély rá, hogy használható?
- Aztán olvastam olyat, hogy a fényerő annak ellenére is, hogy kikapcsolható az automatikus állítás, átállítja magát...ez tényleg így van?
Előre is köszönöm az értelmes és hasznos válaszokat, illetve annyit szeretnék még kérni, hogy a fenti válaszokon kívül írnátok kérlek egyéni tapasztalatokat, véleményeket? Köszi :)
Nézzél videókat veréb
Es direkt nem fogom elárulni hihihaha
A maiakon 7-es Android van, Nougat. Ebben már egy lapon láthatóak az értesítések és a parancsikonok. Az ikonokat mappába lehet csak tenni. Koppintásos ébresztés nincs, csak rootolás után lehetséges. FM rádió nincs. Nálam a fényerő nem állítódik magától. Talán csak ha már nagyon le van merülve.
Szerintem egyébként a 6-os Android jobb. Igaz az osztott képernyőt nem tudja, de pl. el lehet tüntetni root nélkül az alsó navigációs sávot, és a fotó módokba közé be lehet tenni a 3D panoráma módot.
köszönöm kedves 13:14-es válaszoló a válaszaidat és a véleményedet is! Ezek legalább hasznos információk :) Bár van amiben reménykedtem, hogy nem ezt a választ kapom. :( (rádió+menürendszer hiánya)
És mit gondolsz Te, illetve aki még ezután fog remélhetőleg válaszolni, hogy ez a készülék még akár 3-4 év múlva is megállja majd a helyét, még annak ellenére is, hogy 2016-os kiadás?
A mai készülékeken milyen android van?
7.0
- Még mindig úgy néz ki, ha lehúzom az állpotsávot, hogy váltani kell az értesítések és a másik fül között? (wifit, adatkommunkikációt, auto elforgatást, stb.-t tartalmaz)
Ha arra gondolsz, ott tudsz állítani, de be lehet rakni dolgokat, bár nekem úgy van, ahogy volt.
- Menüt lehet beállítani, vagy még mindig mappázni lehet csak az ikonokat?
Menü két féle van.
- Ezen a készüléken van lehetőség olyanra, hogy koppintással felébreszteni a képernyőt?
Nem találkoztam, de ujjlenyomat elég gyors
- Egy fontos kérdés számomra az Fm rádió léte...azt olvastam, hogy alapból nem támogatott
Ezt nem tudom, mert nem hallgatok telefonon se zenét, se rádiót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!