Meg lehet tudni valahonnan, hogy mennyi mobilnetem van még? (Telekom)
Tableten van Domino Fix, Maratonnal.
A 102-vel és 111-gyel az egyenlegemet tudom megnézni, azaz, hogy hány Ft-om van még feltöltve, amiért még nem rendeltem adatforgalmat.
De nekem az kellene, hogy hány MB-nál tartok.
Néha járok olyan helyeken, ahol nincs net, és soha nem tudom, hogy erről van szó, vagy elfogyott az adatcsomagom.
Az Android ugyan méri úgy-ahogy, de nem lehet kezdő időpontot beállítani, csak havi bontásban mér, és 3-4 hónap múlva már nem fogom tudni, hogy melyik hónaptól indult, hány hónapot kellene összeadni.
# 1
Majd megpróbálok belépni, hátha megtalálom.
De mint írtam, nem az egyenlegemre vagyok kíváncsi. A többi válasz meg nem jó, mert nem küldenek semmit.
# 2
Nyilván ezt is te írtad, de a kérdés kiírása előtt már egy órát szórakoztam ezzel, és nem találtam.
# 3
Le tudom nullázni, de attól még nem fogom tudni, hogy hány hónapja fut a mostani netem.
Belehet pedig állítani hogy mettől meddig számolja, mutassa.
Például : jan. 25-feb.24
Nálam ilyen és ebben az időben méri a mb-okat.
De bármilyen időre belehet állitani.
Köszönöm a válaszokat.
A belépés sajnos nem sikerült, mert kellene hozzá az 5 jegyű azonosítóm, amiről fogalmam sincs, mi lehet. (Az előző Telenoros kártyához mindent megtaláltam, de ehhez a Telekomoshoz nincs meg a papír, valami biztos helyre raktam, nehogy elkallódjon...)
Most beállítottam, hogy SMS-ben értesítsenek.
Mondjuk, azt írták vissza, hogy már eddig is be volt állítva, de a valóságban az első adag leteltekor nem küldtek semmit. Csak már 2 napja nem volt netem, ekkor néztem utána, hogy letelt-e.
Ha ráérek, még próbálom megkeresni az azonosítómat, vagy újat kérni.
# 7
Ezt írtam kétszer, hogy ez nem jó nekem, mert nem annyi kell, hogy hatodika, hanem hogy melyik hónap hatodika.
A mostani adatmennyiségem kb. 4-6 hónapra lesz elég, és akkor már fogalmam se lesz, hogy pontosan melyik hónap hatodikán indult, vagyis hány hónapot kellene összeadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!