Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Meg lehet tudni valahonnan,...

Meg lehet tudni valahonnan, hogy mennyi mobilnetem van még? (Telekom)

Figyelt kérdés

Tableten van Domino Fix, Maratonnal.

A 102-vel és 111-gyel az egyenlegemet tudom megnézni, azaz, hogy hány Ft-om van még feltöltve, amiért még nem rendeltem adatforgalmat.

De nekem az kellene, hogy hány MB-nál tartok.

Néha járok olyan helyeken, ahol nincs net, és soha nem tudom, hogy erről van szó, vagy elfogyott az adatcsomagom.

Az Android ugyan méri úgy-ahogy, de nem lehet kezdő időpontot beállítani, csak havi bontásban mér, és 3-4 hónap múlva már nem fogom tudni, hogy melyik hónaptól indult, hány hónapot kellene összeadni.

2018. jan. 28. 20:02
 1/9 anonim ***** válasza:
2018. jan. 28. 20:08
 2/9 anonim ***** válasza:
2018. jan. 28. 20:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Esetleg nullázd le az adatforgalom-mérést minden hónap elsején.:-)
2018. jan. 28. 20:12
 4/9 A kérdező kommentje:

# 1

Majd megpróbálok belépni, hátha megtalálom.

De mint írtam, nem az egyenlegemre vagyok kíváncsi. A többi válasz meg nem jó, mert nem küldenek semmit.

# 2

Nyilván ezt is te írtad, de a kérdés kiírása előtt már egy órát szórakoztam ezzel, és nem találtam.

# 3

Le tudom nullázni, de attól még nem fogom tudni, hogy hány hónapja fut a mostani netem.

2018. jan. 28. 20:43
 5/9 anonim ***** válasza:
2018. jan. 28. 20:48
 6/9 anonim ***** válasza:

Köszönöm.

Most ezt találtam, ezt akarom kipróbálni:

[link]

2018. jan. 28. 21:20
 7/9 anonim ***** válasza:

Belehet pedig állítani hogy mettől meddig számolja, mutassa.

Például : jan. 25-feb.24

Nálam ilyen és ebben az időben méri a mb-okat.

De bármilyen időre belehet állitani.

2018. jan. 29. 06:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Lépj be a [link] oldalon belépve a saját azonosítóddal. És ott minden adatott látsz, ami az előfizetéseddel kapcsolatos.
2018. jan. 29. 12:36
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

A belépés sajnos nem sikerült, mert kellene hozzá az 5 jegyű azonosítóm, amiről fogalmam sincs, mi lehet. (Az előző Telenoros kártyához mindent megtaláltam, de ehhez a Telekomoshoz nincs meg a papír, valami biztos helyre raktam, nehogy elkallódjon...)

Most beállítottam, hogy SMS-ben értesítsenek.

Mondjuk, azt írták vissza, hogy már eddig is be volt állítva, de a valóságban az első adag leteltekor nem küldtek semmit. Csak már 2 napja nem volt netem, ekkor néztem utána, hogy letelt-e.

Ha ráérek, még próbálom megkeresni az azonosítómat, vagy újat kérni.

# 7

Ezt írtam kétszer, hogy ez nem jó nekem, mert nem annyi kell, hogy hatodika, hanem hogy melyik hónap hatodika.

A mostani adatmennyiségem kb. 4-6 hónapra lesz elég, és akkor már fogalmam se lesz, hogy pontosan melyik hónap hatodikán indult, vagyis hány hónapot kellene összeadni.

2018. jan. 29. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!