Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telekom vásárlásra fordítható...

Telekom vásárlásra fordítható összeg?

Figyelt kérdés

Most néztem meg az egyenlegemet és azt írja, hogy 30.000 ft, alatta pedig azt, hogy "Az univerzális egyenleg előre feltölthető keretösszeg, amellyel telefonálás, SMS-ezés, internetezés mellett vásárolhatsz is."

Én nem töltöttem fel, de ott van 30 ezer. Hogyan lehetséges? Ez ilyen "hitelkeret"?

2018. jan. 18. 21:13
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
Mi ezt nem tudhatjuk, Aranka.
2018. jan. 19. 05:38
 2/2 anonim ***** válasza:
A havi díjas számlás csomagoknál szokott lenni ilyen. Nem kell külön ehhez feltöltened. Ez kvázi egy hitel keret, amelyet emelt díjas szolgáltatásokra használhatsz fel. Például SMS-ben vásárolt lottó. Vagy 0690-es emelt díjas számokat hívhatsz.
2018. jan. 25. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!