Vásárlásra fordítható összegnek hogy tudnám hasznát venni? Dominó kártyás t mobilom van.
Figyelt kérdés
10 éve megvan a mobilom, nem okostelefon. Amikor rakatok a mobilomra pénzt a Relay trafiknál. Utána beütöm a mobilba a 102 számot és kiírja hány forintom van rajta és mennyi a várárlásra fordítható összeg belőle. Hol van egy lista, hogy mit lehet belőle venni és hol? Pl. a Lidlben ha élelmiszert vásárolok arra használható? Vagy tudok a postán lottót venni belőle? És hogy jön le a mobilról a pénz ha vásárolok? Rágugliztam, de technikához tiszta hülye vagyok, úgyhogy nem értem amiket írnak róla. Tudná úgy elmondani valaki, hogy én is értsem? Bankkártyám nincs, ha esetleg kéne hozzá.2015. okt. 9. 17:20
1/1 anonim válasza:
*BELŐLE
Azt hitted, hogy külön van telefonálásra és vásárlásra is fordítható összeg a telódon?
Az egészet letelefonálhatod, de az ott megadott részét fordíthatod vásárlásra is, de ha csak szimplán hasznát akarod venni, akkor telefonált le az egészet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!