Mit jelent a "vásárlásra fordítható összeg" a mobiltelefonban amikor bebillenytűzi az ember a *102#-t?
és hogy lehet feltölteni, valamint gyakorlati hasznát venni
egy parkolásnál nem az egyenlegről jön le? hagyományos telefon, nem okos. a két számla, egyenleg és vásárlásra fordítható egymástól függetlenül működik?
Szia! Amikor feltöltöd az egyenleget, pl. T-pontban vagy ATM-ben választhatod, vagy mondanod kell, hogy az univerzális egyenlegedre szeretnél tölteni. A domino kártyával lebeszélhető az univerzális egyenleg, a havidíjasnál viszont külön működik, ott csak vásárlásra lehet felhasználni. A havidíj esetében nem kell tölteni, van egy összeg, amit "megelőlegez" a szolgáltató, ez a havi számlában lesz kiszámlázva, ha vásárolsz.
Remélem tudtam segíteni!
szia
kösz az infot, kártyás vagyok
azt még meg tudod mondani, hogy egy v3-as Motorolat hogy lehet netezésre bírni, mert eddig mindig ahányszor megnyomtam a net gombot csak kereste, de nem "találta", kapcsolódni akart, nem sikerült neki.
linkeltelek
Ellenőrizni kell, hogy megfelelő APN-ek vannak-e beállítva, illetve nem árt, ha egy jó mobilnet díjcsomagot is rendelsz mellé, mert ha nem csak pár másodpercig szeretnél netezni, a díjcsomagokkal olcsóbb. A mobilnet díjcsomagokat itt találod: [link]
Az APN beállításokkal kapcsolatban a legegyszerűbb és olcsóbb, ha hívod a 1430-at és kéred, hogy SMS-ben (!!!) küldjék le a készülékedre a beállításokat. Ezt az SMS-t eltudod menteni és onnantól a készülék net képes lesz.
Remélem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!