Miért szidják sokan a sony telefonokat? Nekem most van új xperiam és iszonyat jó és még szép is.
Mert tájékozatlanok és mert divat szidni mindent ami Sony...
Most már kameraszoftverekben sem olyan rosszak, minőségbeli probléma nincs több náluk mint a többieknél sőt most már talán kevesebb a szériahibás termékük mint a Samsungnak,
Amúgy ennek oka a 0 marketing, túl vannak árazva, és az elavult design.Az utóbbi szerintem nem gond, így legalább felismerhető és egyedi, de amikor már a "szakmai" oldalakon is a kávák miatt hordják le akkor mit várunk egy átlag Usertől?
Hát igen nehéz lenne olyan telefont szídni ami nincs is.A Sonyk szerintem összeségében jók főleg a kamera lassított felvételben jeleskednek.
Viszont ami fusztráló volt nekem.
Kettő sony telefonom közül az egyiknek ragasztott oldala lejött.
Én alapvetően szeretem a Sony telefonjait. Viszont:
- Sok esetben a kamera szoftveresen elmaradt a vetélytársaktól, hiába hardveresen jobb.
- Frissítésekkel mindig bajban voltak. Vagy egyenesen szartak bele és szoftveresen hagytak elavulni telefonokat elég hamar.
- Tudásukhoz képest magasan túl vannak/voltak mindig is árazva. Nem csak a "noname" telefonokhoz, de a vetélytársakhoz képest is.
Ezek tények. Ettől függetlenül vannak kifejezetten jó eresztéseik, családi körben is sok Sony szolgált. Na meg ahogy írták, mi az amit nem szidnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!