A LEGJOBB FÉNYKÉPEZŐVEL felvértezett telefonok melyek? Az LG G3, vagy G6 szint minimum elvárás!
HTC 10-t ne is említsétek, alaposan utánanéztem a tesztképeknek, borzalmasan rossz fényképeket készít! :D
Lásd: a mobil teljes méretű tesztfotóit. Kiemelten ajánlom (ebben a valós méretben) megtekinteni főként a fákat.
Mint valami tíz évvel ezelőtti pixeles, mindent elmosó gép "munkája" a végeredmény...
Az nem érdekel, hogy néhány embernek állítólag nem tetszik az LG G3/G6 fényképezőrésze, mert egyenlőre a végeredmény a G sorozatot igazolja.
LG G5
A képminőség nagyon jó, ami megszokott az LG-től, ráadásul a maximális 16 MP-es felbontásnál 16:9 arányban készülnek a képek, ami nagyon ritka kombináció!
Viszont a lényeg, hogy a hátlapi 2 kamera egyszerre tud működni: a 16 MP-es szenzor adja a kép felbontását, hogy minél részletesebb legyen, a 8 MP-es szenzor pedig 135 fokos nagylátószögű, hogy minél több dolog ráférjen a képre.
Nézegess róla tesztképeket a Mobilarénában, szerintem nagyon szuper!
Viszont a G3 és G6 kameráját nem mondanám jónak, sokkal inkkább még a G4 szuper, vagy még Samsung Galaxy S7/S8 variánsok, illetve az Asus Zenfone 3-as és 4-es széria.
Mi a gond a HTC 10-el?
Ugyan az a szenzor van benne mint a Pixel-ben, nagyon szép képeket lehet vele lőni.(HDR+ is megoldható, Google Camera app-al)
Amúgy miért magasztalod ennyire a G3 és G6 kameráját?
Most én is kezdjem el ezt a Nexus 5X-el?Mert eddig akármilyen csúcstelot tettem mellé az összeset körberöhögte kamerában.Míg a G3 nem valami nagy durranás, a G6 meg elég gyenge szerintem.
Amúgy ez az egész azon múlik hogy milyen szakértelme van a fotósnak, mert ha valaki nagyon vágja a témát hidd el hogy azzal a szidott HTC 10-el is olyan képeket lő hogy te azt se tud hova köpj...
Amúgy teljes méretben, összképben pedig jelenleg a legjobb az U11, és ez tény.
Nézz fel bármelyik nagyobb fotós oldalra, más szempontból lehet hogy jobb egy Pixel 2 vagy egy S8 de ebben nincs nagyon ellenfele.
#3.Hol a Pixel 2, az U11, V30, iPhone X.
Azok sokkal jobbak mint a G5.
Zenfone 4 szintén nem valami nagy durranás.
Ha már a G3 és G6 lett említve, akkor a válasz is egyértelmű: G4 és G5. Az LG G-sorozatú modelljei közül ezek kamerája az etalon.
Ezeken kívül a Huawei/Honor Leica-objektíves típusai illetve a Zeiss-el szerelt Nokiák is szóba jöhetnek.
De olyanb hogy "a legjobb" nem létezik. A csúcskategóriában közel azonos teljesítményű kamerákat találni; van olyan felhasználási terület, amelyen az egyik egy hajszálnyival jobb, más területeken a másik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!