Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Segítség Samsung Corby-hoz?

Segítség Samsung Corby-hoz?

Figyelt kérdés

Van egy Samsung Corby-m és vettem hozzá USB-t és nemtom kezelni. Már mást is megkérdeztem akinek ilyenje van és aztmondta kapcsoljam be a bluetooth-t és akk a gépen meg kell jelenni a jelnek (közbe usb bedugva) de nemjeleik meg.

És ha rámegyek eg képre a telón és Egyebek>Nyomtatás>USB akk bejön a gépen egy olyan h TESZT. És ezzel sem csnál semmmit.

Segítsetek h h kell vele dolgozni" kérlek!

2010. jún. 3. 14:17
 1/8 anonim ***** válasza:

Azért látszik, hogy igazán értenek a telefonhoz akik adták a tanácsot. A bluetooth az vezeték nélküli adatátvitelhez jó szóval édesmindegy, hogy be van-e kapcsolva vagy nem miközben csatlakoztatod a kábelt a géphez. Akkor kell bekapcsolni a bluetooth-t ha van bluetooth adapter a géphez, mert akkor vezeték nélkül tud kommunikálni a gép és a teló.

A kábelhez meg töltsd le a New Pc studiót a samsung oldaláról. Így elvileg működni fog, bár én még ígyis elszórakoztam egy darabig az s5230cal, hogy felismerje.

2010. jún. 3. 19:09
 2/8 A kérdező kommentje:
Oké köszi megpróbáltam,de mikor már betöltötte akkor azt írta ki hogy nemtámogatott vagymi. :(
2010. jún. 3. 19:48
 3/8 A kérdező kommentje:
Jó mostmár megvan minden, de nemtudok rajta tájékozódni :S Segítenél? Nemtudom hogy kell rárakni telóóra képeket meg zenéket meg aztsem h fordítva hogy kell.
2010. jún. 3. 20:10
 4/8 A kérdező kommentje:

Namár tok minden de mindig érzékeli az USB-t. :S

És nemvok skizofrén h már a 3. hozzászólás is az enyém jo? XDD

2010. jún. 3. 20:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Az miért baj, hogy érzékeli az USB? :D:D
2010. jún. 3. 23:00
 6/8 A kérdező kommentje:
Azt akartam h nem érzékeli XD
2010. jún. 4. 22:40
 7/8 anonim ***** válasza:

New Pc Studio letöröl, driverek felrak, NPS vissza aztán a telót rákötni a gépre meg persze az újraindítások. Ezt a műveletet vagy 3x megcsináltam mire felismerte a gép a telót, és azután mindenféle mődban felismerte kivéve NPS módban. (persze öcsémnél minden elsőre működött)

Ha így se jó akkor még végig kell próbálgatni az összes usb csatlakozót a gépen.

2010. jún. 5. 03:50
 8/8 A kérdező kommentje:
Kössz, de am már jó mindig érzékeli akkor nemtudom mértnem érzékelte gondolom mert akkor töltöttem le vagy nemtom.
2010. jún. 6. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!