Xiaomi Redmi 4x-ről mi a véleményetek?
Én tegnap vettem egy 4x-et.
Szerintem premium telefon, olyan mintha egy iphone 6-7-est venne kezébe az ember, mármint az anyaghasználat és design tekintetében.
Nemrég vettem egy Samsung s7 edge-t azt használom ezt tesztelgetni vettem, sok mindent hallottam róla, mármint a 4x-ről.
Na visszatérve gyors telefon, jó a kamera, 3 GB ram az elég sok és a 32 GB tárhely is.
Szerintem jó vétel ha nincs nagyobb összeged, 50.000 volt.
A5 azért jóval jobb, de drágább is.(jobb kijelző,kamera,erősebb és kisebb hőtermelésű SoC, nagyobb esélye van az Oreo-ra)
Viszont ha nincs sok keret telefonra akkor teljesen jó választás a Redmi 4X.
Sokszor az a baj hogy ennyi pénzért csodát várnak, nem kell csodát várni de bőven használható telefont kapni ennyiért némi kompromisszummal.
Én most tesztelgetem a telefont egyébként.
Annyit tudok mondani hogy design és anyaghasználat tekintetében olyan mint egy iphone 6-7.
Az illesztések, kijelző is premium.
Eddig hibátlanul működik.
Optika mérethez képest bámulatosan jó képeket csinál.
(kb. a kép tizedét ki lehet nagyítani A4es nagyságúra)
És persze megfelelően gyors. 8mag 3Gb memória ki tesz magáért...
Mostmár egyre jobban húz a szívem a telefon felé.
Az Elephone S3-ról van vmi tapasztalat esetleg?
Nagyon jó telefon, csak dicsérni tudom!
- a 3GB RAM elég, de szükséges is (alapból 1-1,2 GB foglalt az android miatt), de így is bőven elég mindenre
- a 32GB tárhely bőségesen elég mindenre
- a kamera tiszta éles képeket készít, külön tetszik benne a HDR funkció, az előlapi kamera is nagyon éles
- a 8x1,4 GHz-es processzornak köszönhetően egyáltalán nem lassul, akad, vagy fagy le, mindent gyorsan betölt.
- az ujjlenyomatolvasó pontos, és érintéskor rögtön felold
- a kijelző éles és tiszta
- az aksi, 4100 mAh elég arra, hogy rendes használat mellet 2 napot lazán kibírjon
- végül az anyaghasználat: a kijelző szélei lekerekítettek, a hátlap fém, minőségi darab. Ebben az árban, a legjobb amit vehetsz, ha szánnál rá többet, akkor talán az A5, de túl nagy különbségek nincsenek köztük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!