Xiaomi Redmi Note 4, Honor 9, Huawei P10 vagy Meizu M6 Note?
Melyik telefont választanátok? Igazából mindegyik telefonban találok valamit, ami nem tetszik, egyik sem tökéletes.
A Xiaomi a legesélytelenebb most már, szinte nem is lehet kapni. A Honor és a Huawei habár jó hardverrel vannak felszerelve, kamera szempontjából egyértelműen nyerők, az akksijuk gyengébb, illetve picik, 5,5" után már nagyon zavarna a méretük. A Meizu a Flyme miatt nagyon a szívemhez nőtt, és most végre tettek bele B20-at. MIUI-val és EMUI-val még nem volt dolgom. Döntésképtelen vagyok :D
Nekem Xiaomi Mi4C telefonom van és körülöttem több ilyen márkájú is van. Egyik ismerősöm is Note 4-et vett a tanácsomra tetszik neki, panasz sincs rá. Kipróbálgattam én is, szerintem korrekt telefon. A MIUI-t pedig ajánlom :) Nem véletlenül szokták rátenni nem Xiaomi telefonokra is házilag.
Ha esetleg arany színűben szeretnéd akkor ajánlom ezt a boltot (esetleg várd meg hogy megint legyen készleten):
Többen rendeltünk innen panasz nélkül :)
Én egy kicsit hozzátennék és vennék egy Xiaomi Mi A1-et.
De ha ragaszkodsz a felsoroltakhoz, akkor Redmi Note 4, hiszen nekem is az van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!