Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a velemenyetek a Huawei y5...

Mi a velemenyetek a Huawei y5 ll okostelefonrol?

Figyelt kérdés
Hello. Ma vettem egy huawei y5 ll okostelefont. Szerintetek megerte? Irjatok tapasztalatokat, bevalt-e nektek? Azert kerdem mert volt ugyanennyi penzert egy meizu m5c, es ez ugye mar 2gb ram, 16 gb rom, jobb kamera. De vegul a huawei mellett dontottem, mert megbizhatobb markanak ismerem. Tenyleg igy van? Vagy hulyen dontottem?

2017. szept. 2. 21:29
 1/9 anonim ***** válasza:

Nyár eleje óta használom és csak pozitivakat tapasztalom ami rossz viszont hogy pár multiplayeres játéknál kidobál.

A tárhelyet egy 8gb kártyával megoldottam különös gond nincs ....képekel nagyon meg vagyok elégedve olyan képeket csinálok hogy hihetetlen nagyon tetszik a telefon jó döntés volt megvenni.

2017. szept. 2. 21:40
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem.

Ugyanennyiért van Xiaomi Redmi 4A Pro normális Snapdragon procival (425-ös, Y5 II-ben 210-es van), 2GB Ram, 32GB Rom, 13MP kamera - vagy néhány ezres többletért Redmi 4X.

Y5 II review:

[link]

Kiemelném a végéről: "Nem azt mondom, hogy a Huawei készülékének nincs létjogosultsága a piacon, hanem azt, hogy ezzel a tudással és árral erősen megkésett a konkurenciát figyelembe véve, így plecsnit sajnos nem érdemel." - azaz ennyiért sokkal jobbat is kaptál volna.

2017. szept. 2. 21:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Elnézést régebbi tesztet linkeltem (késő van) de a megállapítás áll (Y5 II-ben csak egy Mediatek MT6735P proci van, nem is Snapi).
2017. szept. 2. 21:55
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy a meizu vagy a xiomi tobbet tud, okosabb, de vajon az elettartama is olyan sokaig tart, amennyivel jobb a y5 ll nel. Mert azert ugy tudom a hu a vej :) eleg megbizhato. Es elozo valaszolo valoban igaz az allitas a cikkben, de azert a y5 ll sokkal jobb mint a y5.
2017. szept. 2. 22:10
 5/9 anonim ***** válasza:

Rosszat linkeltem de amit felette írtam a jobb prociról, ramról, romról, fényképezőről, stb az mind megállja a helyét. Gyakorlatilag lehetett volna egy kétszer gyorsabb telód ugyanannyiért.

Nem olvastam soha olyat hogy a Xiaomi telefonok élettartamra vonatkozó statisztikai mutatói rosszabbak (vagy jobbak) lennének bármely más nagyobb gyártó hasonló termékeinél.

2017. szept. 3. 00:21
 6/9 anonim ***** válasza:

Előtte kell kérdezni, nem utólag, 1 GB rammal már nem szabad mobilt venni, mert hamar érezni fogod a korlátait, akárcsak a gyenge akkunak.

Rosszul döntöttél, a Xiaomi Redmi 4A sokkal jobb, mindenben

2017. szept. 3. 10:34
 7/9 A kérdező kommentje:
Igen tenyleg. Most mar kar erte. De amugy eddig is 1 ram volt a regi telomban es semmi gond nem volt vele. Amugy meg hallotam haveroktol visszajelzeseket, hogy huawei y5 ll jobban mukodik mint samsung galaxy j5 (2016). Pl: abban hiaba van jobb kamera ez is tud olyan jo kepet csinalni, vagy erosebb az aksija de ez is birja addig vagy meg tovabb.
2017. szept. 3. 19:14
 8/9 anonim ***** válasza:

Látom te már eldöntötted magadban, hogy igenis jó vásárt csináltál, akkor miért tetted fel a kérdést?

Nem volt jó vétel, kevés az 1 GBb ram, 2 GB a belépő szint, mennyibe került?

2017. szept. 3. 20:35
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom pontosan. Ukrajnabol irok. Itt 2890 hrivnyaba (UAH) kerult es a meizu m5c is ugyanennyi volt. Az ironia a dologban meg, hogy a meizut akkor pillantottam meg amikor visszamentem egy masik uzletbe a sim kartyat meretre vagni es ott volt a meizu. Addig a tobbi uzletben a huawei volt a legjobb arban, ami nekem megfelelt.
2017. szept. 3. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!