Mi a velemenyetek a Huawei y5 ll okostelefonrol?
Nyár eleje óta használom és csak pozitivakat tapasztalom ami rossz viszont hogy pár multiplayeres játéknál kidobál.
A tárhelyet egy 8gb kártyával megoldottam különös gond nincs ....képekel nagyon meg vagyok elégedve olyan képeket csinálok hogy hihetetlen nagyon tetszik a telefon jó döntés volt megvenni.
Szerintem nem.
Ugyanennyiért van Xiaomi Redmi 4A Pro normális Snapdragon procival (425-ös, Y5 II-ben 210-es van), 2GB Ram, 32GB Rom, 13MP kamera - vagy néhány ezres többletért Redmi 4X.
Y5 II review:
Kiemelném a végéről: "Nem azt mondom, hogy a Huawei készülékének nincs létjogosultsága a piacon, hanem azt, hogy ezzel a tudással és árral erősen megkésett a konkurenciát figyelembe véve, így plecsnit sajnos nem érdemel." - azaz ennyiért sokkal jobbat is kaptál volna.
Rosszat linkeltem de amit felette írtam a jobb prociról, ramról, romról, fényképezőről, stb az mind megállja a helyét. Gyakorlatilag lehetett volna egy kétszer gyorsabb telód ugyanannyiért.
Nem olvastam soha olyat hogy a Xiaomi telefonok élettartamra vonatkozó statisztikai mutatói rosszabbak (vagy jobbak) lennének bármely más nagyobb gyártó hasonló termékeinél.
Előtte kell kérdezni, nem utólag, 1 GB rammal már nem szabad mobilt venni, mert hamar érezni fogod a korlátait, akárcsak a gyenge akkunak.
Rosszul döntöttél, a Xiaomi Redmi 4A sokkal jobb, mindenben
Látom te már eldöntötted magadban, hogy igenis jó vásárt csináltál, akkor miért tetted fel a kérdést?
Nem volt jó vétel, kevés az 1 GBb ram, 2 GB a belépő szint, mennyibe került?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!