Melyik telefont érdemes venni? Xiaomi Redmi Note 4 3GB/32GB Dual SIM kártyafüggetlen okostelefon Samsung A520 Galaxy A5 (2017) kártyafüggetlen okostelefon
Figyelt kérdés
2017. okt. 31. 07:35
1/9 anonim válasza:
Szerintem meg nem fos a xiaomi. Én ajánlom.
2/9 anonim válasza:
Mind a kettő jó telefon. Ha egy árban van vedd azt amelyik jobban tetszik.
3/9 anonim válasza:
Nem egy árkategóriában van a kettő. A Xiaomi Mi A1-el érdemes inkább hasonlítani az már közelebb van árban a Samsunghoz.
4/9 anonim válasza:
Nem, de a Xiaomi Redmi Note 4 fele annyiért uggyanazt tudja, mint az A5 2017. Ja nem, a Xiaominak sokkal jobb az üzemideje :D
7/9 anonim válasza:
Nagyon jók a xiaomi telefonok másfél éve azt használom és imádom. Várd meg a redmi note 5-öt az lesz a legjobb vétel. Az "5A" verzió már kapható de az a gyengébb változat.
8/9 anonim válasza:
Írták az Mi A1-et. Ha már ennyit rá szánsz, akkor érdemes lehet azt is megnézni. Alap droid van rajta, mindig és azonnal jönni fog hozzá a frissítés.
Én kifejezetten szeretem a MIUI-t így nálam ez nem mérvadó. Viszont biztos, hogy le lehet majd cserélni az A1-en is a rendszert MIUI-sra. :) Csak legfeljebb nem lesz a legfrissebb.
9/9 anonim válasza:
Az A1 is nagyon jó telefon csak az aksi lehetne kicsit erősebb. Én is szeretem a Miui-t de gyári Rom-al sincs gond. Nem hiszem hogy érdemes mást ráoperálni. Mindenesetre a Xiaomi nagyon jó választás ár érték arányban szinte verhetetlen. Samsung nekem csalódás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!