Xiaomi Redmi 4X 3GB/32GB Dual SIM kártyafüggetlen okostelefonról mi a véleményetek?
Jezusom nehogy megvedd.. meg fogod banni uristen hogy jutott eszedbe ez a telefon??
Csak a fanok akik 2napja hasznaljak azok irnak hulyesegeket rola hogy jo meg minden..
Röviden jó telefon.
Valószínűleg nem jelent semmit ha okostelefonról van szó.
39990 Ft-ért láttam 2 helyen is, én is arany színűt néztem. Teljesen beleszerettem, ma eldöntöttem, hogy megrendelem, erre már nincs raktáron :( mondjuk érthető, ennyi pénzért..
Habár csak 4 magos és 2 GB RAM-ja van, szerinted/szerintetek a Xiaomi Redmi 4A 32GB is hasonlóan jó lehet?
A telefonok rohamosan fejlődnek, 1 éve még elég volt 1 GB RAM is, mára már az én 2 GB RAM-os telefonom is alig döcög.
Minél több - annál jobb.
#5-s válaszoló vagyok
Én eMAGról rendeltem, ingyen, 2 nap múlva kihozták, átvétel előtt ki is lehetett bontani, megnézni, hogy nem-e sérült.
Biztosan a Redmi 4A is jó telefon, arról nem tudok véleményt mondani. Nekem bejött a saját xiaomim, szerintem jó márka:D Viszont ha engem kérdezel, a 4X külsőre jobban néz ki, bár lehet csak azért mondom, mivel szerelem volt első látásra ez a telefon :D Illetve ezen van ujjlenyomat olvasó is, ami azért +pont. ;)
Na igen #7! Csak minél több, annál drágább :D Bár ez pont hogy árban teljesen jó, azért is tetszett meg :)
#5 és #8! Köszi, hogy mindezt leírtad :) Nekem is ez a baj, hogy külsőre-belsőre beleszerettem! :D Régen azt mondtam, hogy Huawei lesz a következő telefonom, de aztán megláttam ezt a Xiaomit, és teljesen kitörlődtek a Huawei-s álmok :D Most ugye lesz majd Black Friday is, de szerintem ezt a telót már nem nagyon fogják lejjebb vinni, mert így is alapáron 54999Ft. Vagy lehet mégis? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!