Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mire kellenek a 80 meg 100...

Mire kellenek a 80 meg 100 ezer Ft-os telefonok?

Figyelt kérdés

Lassan két éve hogy megvettem a Huawei Honor 4C telefonomat akkor még 50 ezerért Ft környékén.

Tökéletesen működik rajta minden(wifi,gps,mobilnet)

Az összes alkalmazás elindul rajta és tökéletesen működik, a hangszórójával is meg vagyok elégedve és az androiddal sincs bajom 2 év alatt sose fagyott le vagy akadozott volna.

Egyszerűen nem látom értelmét annak hogy 100 ezrekért telefont vegyek, ha esetleg ez a telefonom bedöglik akkor is max. Xiaomi Redmi Note 4 sima vagy a pro telefon a terv, ahogy olvasom ez is egy megbízható kínai telefon mint a Huawei.

2017. okt. 25. 22:37
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:

Anyosom,57 evesen vett S8 at...kb telefonalni,youtubon zenet hallgatni,es facezni...ez a mar vicc kategoria sztem.de megteheti,mert zsakszam all a penz a "padlasukon"

Igaz,hogy az elso hetekben napi szinten 10x hivott,hogy jajj elnyomtam valamit.vagy,hogy,hogy kell zenet leszedni,hova tunt a fokepernyorol a telefon ikon...mert ossze vissza huzkodta a kepernyon az ujjat.egyszeruen sik hulye hozza.....

De egeszsegere,felolem egy 500 ezres porses huaweit is vehetett volna.

Nekem akkor sem kene az S8 ha ingye hozzamvagnak.nem jon be,akarmilyen hiper szuper is.

2017. okt. 28. 08:41
 42/44 A kérdező kommentje:

# 38

Azért egy ingatlannál nem mindegy mennyire szigetelt,milyen fűtésiel rendelkezik, milyenek a nyílászárók, hol van,van e alapja.

De egy 60 ezer körüli telefon és egy 100+ ezres telefonál hol vannak ekkora különbségek???!!!

"De lehet érezni olcsó és olcsó meg drága és drága között is. Pont ugyanúgy ahogy telefonnál."

Pont hogy szerintem a telefonoknál nem de ezek megint nem tények hanem csak hát jobb és kész mert drágább...

"Te mindenképp az olcsóbb mellett ágálsz, míg más simán kifizeti a drágábbat. "

Persze mindenki azt vesz a pénzéből amit akar, csak annak nem látom értelmét hogy mi értelem 3x drágább telefont venni ha fele annyival tud csak többet.

2017. okt. 28. 15:49
 43/44 anonim ***** válasza:

"Azért egy ingatlannál nem mindegy mennyire szigetelt,milyen fűtésiel rendelkezik, milyenek a nyílászárók, hol van,van e alapja."

Megint a mellébeszélés...Nem is fűtésről volt szó, hanem arról hogy egy olcsó járólap 2 ezer forintba kerül /m2, de van olyan is ami 200 ezer/m2. Sok esetben még csak jobban sem néz ki, mégis van rá vevő. Másrészt ha már szigetelés, akkor az egy tökéletes példa. Tekintve hogy 10 centi szigeteléssel sokkal nagyobb különbséget érsz a semmihez képest el mint a 20 centivel a 10-hez képest. Pedig a 20 kétszer drágább mint a 10.

"Pont hogy szerintem a telefonoknál nem de ezek megint nem tények hanem csak hát jobb és kész mert drágább..."

Mi az hogy nem tények? A tények egyértelműen megmutatják miben jobb egy drágább telefon. Hardver, sebesség, kamera, kijelző, minőség.Ott van ezer teszt amit bárki elolvashat. Persze ilyen formában sem lehet egyértelmű összehasonlítást végezni, tekintve hogy a Xiaomi gyakorlatilag beetető áron adja a telefonjait, míg egy Apple, Samsung, akár Huawei erősen épít a korábban kiépített márkanévre.

"annak nem látom értelmét hogy mi értelem 3x drágább telefont venni ha fele annyival tud csak többet"

Te nem látod értelmét, más meg látja. Az emberek többsége úgy vesz telefont ahogy ruhát, cipőt, autót, lakást, bármit. Megnézi mennyije van, mi a kínálat és összehangolja. Nem lehet mindent fillérb..szó módon nézni.

2017. okt. 28. 17:49
 44/44 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, szerintem szärd már le nagy ívben hogy ki milyen telefont vesz és mennyiért, te vedd meg a legolcsóbban és vigyázz rá nehogy elromoljon.

Örülök hogy a szíveden viseled a pénztárcánk sorsát, de nem kell aggódnod miatta.

Amíg a fizumból minden hónapban vehetek egy csúcstelefont, úgy hogy mellette nem kell fizetésig kuporgatnom, addig egy pillanatra sem fogom osztani a véleményed.

Lehet hogy majd egyszer ha lesz vízálló és amolded kijelzős Xiaomi, akkor majd azt veszek, de addig számodra értelmetlen módon megteszi pl. az A5-is. És gratulálunk a 4C-dhez ezúton is.

[link]

2017. okt. 28. 20:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!