Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mire kellenek a 80 meg 100...

Mire kellenek a 80 meg 100 ezer Ft-os telefonok?

Figyelt kérdés

Lassan két éve hogy megvettem a Huawei Honor 4C telefonomat akkor még 50 ezerért Ft környékén.

Tökéletesen működik rajta minden(wifi,gps,mobilnet)

Az összes alkalmazás elindul rajta és tökéletesen működik, a hangszórójával is meg vagyok elégedve és az androiddal sincs bajom 2 év alatt sose fagyott le vagy akadozott volna.

Egyszerűen nem látom értelmét annak hogy 100 ezrekért telefont vegyek, ha esetleg ez a telefonom bedöglik akkor is max. Xiaomi Redmi Note 4 sima vagy a pro telefon a terv, ahogy olvasom ez is egy megbízható kínai telefon mint a Huawei.

2017. okt. 25. 22:37
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
100%

En valahol ertem a kerdezot.o nem erti,hogy nem mimdenkinugy gondolkodik mint o.

En hasznaltam csuuucs telefonokat a maguk idejeben (S3,G2)aztan hasznaltam egy altalam eddig legjobbnak tartott telefont(lenovo vibe z2 pro) aztan hasznaltam 110 ezres huaweit(GX8) es most hasznalok egy 45 ert kihozott A3(2017)est es nekem mind ugyan ugy megfelelt.most kicsit szukos volt a tarhely de egy mamoria kartya megoldotta.

Ezelott mindig az vezerelt,hogy szep legyen,draga legyen,sokat tudjon.aztan rajottem,hogy baromira nem hasznalom ki azokat a dolgokat amikkel a dragabb telefonok tobbek.

Nekem eleg a 2Gb nem kell 6.

Eleg a 16+32gb tarhely nem kell alapjaraton 64.tokre lecarom milyen hardver van benne,nem jatszom rajt,csak netezek es neha visszanezek egy egy sorozatot.

Viszont a mostani A3 vizallo,ami nem sok draga telefonra mondhato el.

A legutolso csepp a poharban az volt,mikor a huaweit el akartam adni alig 1 evesen es volt aki meg ugy is dragalta ha en fizetek azrt,hogx megvegye.a 110 ert kihozott fuggetlen telefonert,tokeletes allapotban eppen kaptam 40 ezret.

Latom a samsungomon,hogy nem csinal olyan szep kepeket,de ez anyira nem fontos.az ujjlenyomat olvasoja szerencsere a 7es androiddal megjavult.

Kis csini,noies,egykezes baranyka.

Szoval ertelek en kerdezo,de a tobbiek nagyobb telefon fanok.tobbmindenre hasznaljak a telefont.jobban kihasznaljak a hardvert,a kamerat.nem szernek memoriakartyaval buzerkodni.esetleg ceges dolgokat is inteznek,tarolnak a telefonon ezert fontos szamukra a megbizhatosag.

Nem mindenki olyan atlag felhasznalo mint mi.nekem is tokre eleg lenne a fiam huawei y5IIes teloja is,megis volt extra 6 colos hiper telefonom amin ugyan ezeket csinaltam,ergo baromira nem hasznaltam ki.viszont ha valakit fejbedobtam volna vele akkor az ember ottmarad,a telefon meg rohogve tuleli 😂😂😂

2017. okt. 26. 07:37
 32/44 anonim ***** válasza:
49%
A Xiaomi pl. nem tudja fogni a B20-as 800Mhz-es sávot. Az országban vannak olyan területek, ahol a B20-on kívül nincs 3G, csak EDGE. Az pedig elég lassú. Aztán a Note 4 Pro grafikus teljesítménye nem rossz ugyan, de a komolyabb játékok nem tökéletesen futnak rajta. Valakinek ez fontos. Amúgy nekem is Honorom van, egy 8-as. Amire nekem kell, arra nagyon jó, de nem vitatom el a drágább telefonok létjogosultságát.
2017. okt. 26. 07:58
 33/44 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy hogy mire való, úgy is meg veszik nem csak ezeket, hanem a 300 ezreseket is.

Vannak ettől sokkal egyszerűbb dolgok is és azt se érti senki.

Például a dohányzás, a kábitószerezés.

Mindenki tudja hogy káros és még is megveszik.

Tehát vegyék csak a drágább dolgokat, ezekből jóval nagyobb bevétele van annak aki ezzel foglalkozik. Plusz az államnak.

Ha ezekből nem folyna be az a sok milliárd forint, akkor kellene a kenyérre, tejre és sok napi dologra rátenni sokkal nagyobb adót, vámot , áfát.

Tehát jól van az igy ahogy van.

2017. okt. 26. 09:22
 34/44 Trevor. ***** válasza:

80-100K nem is annyira sok pénz egy telefonért. Mindenkinek mások az igényei, ha neked elég az, amit a Honor 4C és a Xiaomi Redmi Note 4 tud, akkor neked nem kell drágább telefon, örülj neki. Viszont sok dologban tud többet egy drágább készülék:

-több ram

-nagyobb tárhely

-víz és porállóság

-IPS helyett Amoled kijelző

-nagyobb felbontásű kijelző

-jobb anyaghasználat és összeszerelési minőség

-jobb kamera (4K felvételi lehetőség, OIS)

És még lehetne folytatni a sort. De ha te nem vágysz ezekre, neked elég egy olcsóbb. De értsd meg, hogy valakinek kellenek ezek a featureök és ki is használja őket. Én is jól elvagyok a Xiaomi Redmi 4 Prime-ommal, de pont nem érdekel, ha valaki pl. iPhone X-et vesz.

2017. okt. 26. 13:49
 35/44 anonim ***** válasza:
63%

Ezt az egész kérdést eleve fölösleges volt kiírnod, mert hiába jönnek rá normális válaszok, ésszerű magyarázatok, senkire nem hallgatsz, csak a saját igazadat hajkurászod! És a nálad okosabbak nem tudnak úgy válaszolni, hogy ne vonnád kétségbe a válaszok igazságtartalmát, egyfolytában jönnek a kommentjeid, amik lényegében mind ugyanazok "hát de így..., hát de úgy..."

Ha úgy gondolod, hogy a válaszok lényegének nincs értelme, és csak Neked van igazad úgy is, akkor MINEK TETTED FEL A KÉRDÉST???!!!

2017. okt. 26. 18:24
 36/44 A kérdező kommentje:

# 29

Azért az ingatlan megint más kategória és nem 20 meg 30 évekről beszélek! :D

Biciklinél is egy azért lehet érezni a különbséget és a bicikli szerelő el tudja mondani hogy mik azok a különbségek amiért érdemes költeni egy biciklire.

Sör is ízlés kérdése... van akinek jobban bejön az olcsóbb mint a drágább ismerek ilyet.

Ilyenekkel ne gyertek maradjunk a telefonoknál. :D

2017. okt. 26. 21:59
 37/44 A kérdező kommentje:
Amúgy köszönöm azoknak akik normálisan tudtak válaszolni és érvelni nem pedig személyeskedni.
2017. okt. 26. 22:01
 38/44 anonim ***** válasza:

"az ingatlan megint más kategória"

Miért lenne más? Ugyanúgy meg lehet élni egy 30 milliós családi házban mint egy 300 milliósban. Szarni is ugyanolyan egy olcsó WC csészébe mint a drágába.

"Biciklinél is egy azért lehet érezni a különbséget"

Bizonyos fokig lehet. De lehet érezni olcsó és olcsó meg drága és drága között is. Pont ugyanúgy ahogy telefonnál. De egy drága bicikli is pont ugyanúgy tönkre fog menni, pont ugyanúgy kap defektet, pont ugyanúgy kopó alkatrészei vannak. Csak míg egy Tescos-ra 5 ezerért veszel új váltót addig egy komolyabb gépre 50-ért.

"Sör is ízlés kérdése..."

Ahogy a telefon is. Te mindenképp az olcsóbb mellett ágálsz, míg más simán kifizeti a drágábbat.

"Ilyenekkel ne gyertek maradjunk a telefonoknál"

Ja maradjunk...elég vicces vagy, tekintve hogy minden "ilyennél" kijelented hogy jogos a drágább, kivétel a telefon ahol véletlenül sem.

2017. okt. 26. 23:25
 39/44 anonim ***** válasza:
54%

Jaj kérdező :D... felidegesít a felfogásod, már bocsánat!

Amúgy meg tényleg hiába érvel neked az ember nem tudod elfogadni ..

Meg te írod itt, hogy maradjunk a telefonoknál erre te is szóba hozol mást:D

Miért fáj az neked, ha valakinek van pénze és igénye drágább telefont venni ?

Neki az felel meg, az olcsóbb telefon nem tud annyit, amire az illetőnek szüksége lenne.

A mai világban gyorsan fejlődik a technika és az emberek igényei is eszerint alakul ki, ezért kellenek az embernek ( nem mindenkinek ) az újabb, drágább dolgok ( telefon), ami kielégíti az igényeit.

Amúgy meg biztos van sok olyan ember, aki drága telefont vásárol, holott elég lenne neki egy olcsóbb kategóriás is, mivel nem használja ki a drága teló adta lehetőségeket, igényeket. Ez meg az ember dolga, hogy milyen telefont vásárol és mennyiért, még ha látszólag nem is fogja kihasználni soha a drága telefon funkcióit. Ha megteheti, hogy drága telefont vegyen ígyis, akkor miért ne?

2017. okt. 27. 09:36
 40/44 anonim ***** válasza:

Én meg azt nem értem, hogy miért vesznek az emberek 50ezer körül telefont, ha 30ezres telefonon is gond nélkül megy a wifi, gps, mobilnet és az android se fagy le.

Meg tudnád ezt nekem válaszolni, kedves kérdező?

2017. okt. 27. 15:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!