Mire kellenek a 80 meg 100 ezer Ft-os telefonok?
Lassan két éve hogy megvettem a Huawei Honor 4C telefonomat akkor még 50 ezerért Ft környékén.
Tökéletesen működik rajta minden(wifi,gps,mobilnet)
Az összes alkalmazás elindul rajta és tökéletesen működik, a hangszórójával is meg vagyok elégedve és az androiddal sincs bajom 2 év alatt sose fagyott le vagy akadozott volna.
Egyszerűen nem látom értelmét annak hogy 100 ezrekért telefont vegyek, ha esetleg ez a telefonom bedöglik akkor is max. Xiaomi Redmi Note 4 sima vagy a pro telefon a terv, ahogy olvasom ez is egy megbízható kínai telefon mint a Huawei.
Egy csúcstelefon kismillió dologban sokkal jobb mint a te telefonod. Lehet hogy ezek neked nem számítanak, mert elégedett vagy a telefonoddal, de más meg lehet nem volna elégedett a te telefonoddal.
A Suzuki és a Ferrari is elvisz A-ból B-be. Mégis van igény a ferrarira.
80-100k nem is olyan sok egy okostelefonért. Középkategória, a csúcs olyan 300-400k körül van. A oneplus telefonok is 100k fölött vannak, mégis nagyon jó vételnek számítanak.
Nem értelek, kérdező.
Olyan ez, mintha a Suzukid letekert ablakából elégedetlenkednél, hogy miért járnak mások Mervivel vagy BMW-vel.
Azért vesz valaki bármit is, mert meggyőződése hogy arra van szüksége. Akkor is ha neked ez nem tetszik.
Nem veszel olyat és ennyi.
# 6
-időtállóság
Lassan 2 éve megvan a honor 4 c de még mindig minden fut rajta tökéletesen, a munkahelyemből adódóan már párszor leejtettem de semmi baja működik tökéletesen.
-Jó kamera
Hát nem tudom "hétköznapi képek készítésére" a 4c tökéletes képeket csinál.Aki meg komolyabban akar fotókat készíteni az szerintem nem egy okos telefonnal fog bohóckodni...
-nagy tárhely
Xiaomi Redmi Note 4 Pro 64GB 57 ezerért 64 gb van a telefonban.
"széleskörű használat,stb stb "
Ez mit takar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!