Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek megéri váltani...

Szerintetek megéri váltani Huawei p8 lite-ról iPhone 6 plus-ra?

Figyelt kérdés

Elég jól működik a Huaweiem de nagyon megtetszett az iPhone 6 plus és olyan Karácsony után szeretnék egyet...szerintetek megéri váltani? Mi a véleményetek a 6 plus-ról , jól működik, jó képet csinál, megéri az árát?

Előre is köszi:)

2017. okt. 16. 19:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Az Android sem kap be vírust, ha a felhasználó személy odafigyel, és nem dől be a felugró netes reklámoknak, azon kívül ha jól van optimalizálva, akkor stabil az is (hardvert nem említem, mert ma már mindegyik kellően erős hozzá), ezeket a relativitásokat leszámítva csak előnyei vannak! Lehet, hogy amikor Te használtál Androidost (évekkel ezelőtt, gondolom), akkor még tényleg kínszenvedés lehetett, de ma már más a helyzet, csak Te elképzelhetetlennek tartod, hogy azt is fejleszteni tudják!

Gyorsan átfutottam az iPhone 8 Plus (64 GB) adatait, 247 ezer és 329 ezer Ft közti árához képest van amiben szuper, és van amiben elmaradott: Bluetooth 5.0 és papírforma szerint a videózási képességei brutálisak (2160p@60fps és 1080p@240fps), 5.5" FHD kijelző és 12 MP dual kamera hátul átlagos, viszont 3 GB ram és 2691 mAh akksi röhelyesen kicsik egy ilyen drága telefonban! Igaz, hogy iOS-nál nem számít a hardver, de az erős hardver akkor is sokkal vonzóbb. Összességében amit írtál, igen, 100 ezer környékén reális lenne az ára, vagy max. 120 ezer, de többet nem adnék érte!

Jó, mondjuk én "csak" max. 150 ezerért nézelődöm az új telefonok között, megtehetném hogy veszek SE-t vagy a 6-os szériából valamelyiket, de a zárt rendszer és a memória bővíthetőségének hiánya miatt eleve kiesnek nálam, na meg ennyi pénzért csak 750p kijelző és 2 GB ram...

2017. okt. 17. 17:39
 12/15 anonim válasza:
23%
Nekem volt ifosom,most huaweim van...egyértelműen huawei,a másik csak divat már,ennyi pénzért röhejesek a tulajdonságai...komolyan mondom,az árán veszek egy fullos gamer gépet...
2017. okt. 17. 17:59
 13/15 anonim ***** válasza:
50%
#12 Ha szabad érdeklődnöm melyik "ifos"-od volt? És mikor? Mert, ha egy 3GS, akkor az persze, hogy rossz :D De ha mondjuk egy 5S, vagy annál újabb, akkor kétlem, hogy akkorát csalódtál benne :D :D
2017. okt. 17. 20:13
 14/15 anonim válasza:
5s volt és attól,hogy neked meggelel,vedd tudomásul,hogy vannak olyanok akiknek meg nem jött be.
2017. okt. 19. 13:21
 15/15 anonim válasza:
*megfelel
2017. okt. 19. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!