Szerintetek megéri váltani Huawei p8 lite-ról iPhone 6 plus-ra?
Elég jól működik a Huaweiem de nagyon megtetszett az iPhone 6 plus és olyan Karácsony után szeretnék egyet...szerintetek megéri váltani? Mi a véleményetek a 6 plus-ról , jól működik, jó képet csinál, megéri az árát?
Előre is köszi:)
Szerintem 6 plusra ne valts. Legalabbis ha akarsz ios 11et hasznalni, marpedig kene mert nem sokaig lesz minden alkalmazas kompatibilis az ios 10/alatti verziokkal. Baratnomnek akad, meg minden baja van vele mar.
6s-re mar annal inkabb valts. Ugyanolyan arban van az i6+ es a 6s, csak a sima 6s ugye kisebb, viszont erosebb is.
Szerintem nem eri meg nagyobb kepernyoert eldobni egy jobb telefont (6s), de te tudod...
"az android erős rendszerrel bír, de az OS egy szar" - az Android nevű OS, vagy szoftver, akárhogy nevezzük, az maga a rendszer, Te a hardverrel kevered, ami viszont tényleg erős! De hogy az Android sz#r lenne, az nagyon erős túlzás, relatív, inkább Neked az iOS jobban bejön, ennyi!
Az meg nem ésszerű, hogy komoly indok nélkül annyit mondani: "az iPhone EGYSZERŰEN JOBB". Miért, mert az a divat?! 70%-ban a márkát kell megfizetni, ezért a reális érték háromszorosába kerül! Minőségi kivitelezés, atomstabil szoftver oké, de azon kívül a rendszer túlzottan zárt, a memóriája nem bővíthető, és az akksija is jóval gyengébb, mint a Huawei-nek, ugyanolyan jól optimalizált szoftver mellett én nem cserélném le a Huawei-t, hacsak nem a régi P8 Lite-ról van szó!
Na akkor reagálnék!
#8! Valóban a hadverre gondoltam, köszi :D Az írásodból ítélve még az életben nem használtál iPhone-t huzamosabb ideig. Ezt főleg ebből következtetem: "Az meg nem ésszerű, hogy komoly indok nélkül annyit mondani: "az iPhone EGYSZERŰEN JOBB". Miért, mert az a divat?! 70%-ban a márkát kell megfizetni, ezért a reális érték háromszorosába kerül!" Miért szerinted mennyit ér egy iPhone? Mondjuk egy új 8 Plus? Ugye te azt írtad, hogy egy iPhone a reális árnál 3x többe kerül. Példaként: Egy iPhone 8 Plus kb. 280e Ft-bá kerül. Tehát szerinted a 8 Plus max 93e-t ér? Ezt te sem gondolod komolyan? :D :D Az meg higy az android jó.... Na erre inkább nem is mondok semmit :D Több ideig használtam androidot, mint iOS-t, de valami kínszevedés volt vele. Soha többé nem használnék android alapú eszközt (akár telefont, akár tabletet, okosórát, GPS-t), mert az android az egyenlő a kínaival (egyes esetekben nem mondjuk a Samu egy rendkívűl jó androidos telefon). Azok szokták Isteníteni a droidok, akiknek nincs pénze, vagy valamilyen okból még nem próbált iOS-t. "túlzottan zárt, a memóriája nem bővíthető, és az akksija is jóval gyengébb, mint a Huawei-nek" A zárt rendszer a felhasználót védi (mármint az iOS) hogy nehezebb legyen (vagy ne lehessen) rá kártékony programot, vagy vírust gyártani. Érdekes iOS-re nem kellenek "cleaner" programok :D :D a memória bővíthetőség valóban csak az ő hasznuk, az akksi tényleg nem a legjobb, de az optimalizált rendszer miatt nem annyira eszi az akksit, mint nagyobb androidos társaiké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!