Iphone 6s egy 12 éves gyereknek?
Szeretnék karácsonyra egy új telefont,mivel a mostani Samsungomnak folyton betelik a tárhelye,pedig alig vannak képeim és csak 1 alkalamazásom van.
Apukám eddig csak Samsungot vett nekünk,Iphone-t még soha. Bár,anyukám öccsének van Ipehonja,ès nekik meg csak Ipehonjuk volt,ès eddig jól megvoltak vele.
Nade,a lényeg. Szeretnék ugye egy 6s-t.... de nem tudom,hogy jobban megéri-e mint egy Samu..nagy musical.ly rajongó vagyok,és tudom,hogy Iphone-n vannak csak kulonlegessekeg musical.lyhoz(pl.:Slow-mo,matricák stb.)
Persze nem csak 1 alkalmazás miatt szeretnék Ipehonét,hanem mivel még sosem volt olyanom,ezért azt is kipróbálnám...egytől félek csak: Nem törne szét hamar? Néha le szoktam ejteni a telóm,sokat van a táksámban és a sok nehéz konyv jól ossze is zuzza,de semmi baja eddig,csak lehet hogy Ipehonnal már lennének gondok...
Anyukámat megkérdeztem már erről,és rábólintott,de apumat még nem kérdeztem
Ti mit gondoltok erről?Megérné egy Iphone 6s egy gyereknek?Ha lehet írjatok tapasztalatokat..:)
12/L
Utolsó válaszoló: kisebb telefon,kisebb ár,vagy kisebb tudása van?Én szeretnék ilyen közepesen nagy telefont,ami belefér a kistáskáim kisebb helyeibe...Stb.
És az ára mennyi lenne?Én sokat láttam,honlapokon utánanéztem,de mindenhol mást láttam. Esetleg tudnátok árt írni? Én ezt a Rosegold (rézarany) színűt szeretnék:)
A rosegold-ban a rose alatt rozét értenek, ami egy halványpiros borfajta, tehát az rozéarany. A szó rózsát is jelent.
A következő különbségeket találtam: az iPhone SE 4, a 6s 4,7 hüvelyk képátlójú. Az hardver ugyanaz, a kijelző arányosan kisebb felbontású az SE-ben, és a kontrasztarány 1400:1 helyett 800:1, nincs 3D Touch (erről nem tudok nyilatkozni), az előlapi (szelfi-) kamera gyengébb, pár jelentéktelen hálózati eltérés (nincs LTE-A, és MIMO támogatás a Wifin), az ujjlenyomat-olvasó még 1. generációs, és nincs barométer, viszont 100e Ft körül már elvihető, a 6s kb. másfélszer ennyinél kezdődik megbízható üzletben. Nem kell tudnod, mi mit jelent, én sem értek mindenhez.
Szívesen.
Ezt nektek kell tudnotok, állítólag vannak hamisított (fake) iPhone-ok, ezen kívül a használt lehet pl. lopott, vagy nem fizetés miatt letiltott is, úgyhogy észnél kell lenni. A neten találsz tanácsokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!