Szabad -e iphone-t venni 12 éves gyereknek?
Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm a gyerekének iPhone-t akkar venni én nem javaslom...2014. szept. 23. 18:14
1/11 anonim válasza:
Mert ne szabadna, mindenki azt vessz amit akar. Mostmar ez a divat , hogy a gyerekek kiskorukban szamitogepeznek , mobiloznak , az helyet hogy kint játszanának a levegőn.
2/11 anonim válasza:
Szerintem ne szólj bele! Amúgy én se vennék a gyerekemnek.
3/11 anonim válasza:
Szerintem felesleges, de mindenki azt vesz a gyerekének, amit akar.
5/11 anonim válasza:
A törvény nem tiltja, szóval szabad. Más kérdés, hogy ennyi idősen mennyire van rá szüksége, illetve mennyire becsülné meg, mert azért nem egy olcsó mulatság egy új iPhone.
6/11 anonim válasza:
Ráadásul egy nagyon rossz telefon. Ha jót akarsz neki akkor mondd h vegyen valami Androidosat.
8/11 anonim válasza:
Szerintem simán lehet, manapság már minden gyereknek van telefonja és ha kap egy iphonet akkor legalább nem fog fél év múlva egy újat kérni mert mindent optimalizálnak rá jó idig.
9/11 anonim válasza:
De pár év múlva kinő a divatmajomságból és majd Androidosat akar...
10/11 A kérdező kommentje:
De a legnagyobba az hogy most törte be a Samsung galaxy express kijelzőjét de azért túlzás hogy 2 hónapos a telefon és betöri a képernyűjét ja és akkiről van szó az a testvérem ézèrt kért meg hogy szerintem
2014. okt. 4. 23:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!