Szerintetek éljek ezzel a lehetőséggel?
Figyelt kérdés
Talaltam jofogason egy hasznalt iphone 7 plust, mely kifogastalan allapotban van. 128gigas, imei szamot kaptam, istyleban vasarolt es van meg ra garancia par honap. 160ezerert adná, de mivel messze van tolem mondta h postazni tudni. En mondtam h a postai dologtol felek, netan nem lepne ki icloudbol srb. Es erre mondta h ir egy ket tunusu adásvételit, amibe beleirja hogy atveteltol szamitott 3 napig koteles vissza fisszavenni a cuccot es melle biztositeknak elkuldi a szemelyigazolvany masolatat. Mondta hogy mivel o sem szereti a postai után vétet ezért az nem játszik. Postan futarral kuldene es mondta hogy a felét utaljam át, a masik felet atvetelkor fizetnem. Szerintetek bele menjek?2017. okt. 1. 21:39
1/7 anonim válasza:
Abszolut. Latatlanban elore fizetes mindig jol szokott elsulni.
3/7 Smittes válasza:
Nem érne meg 2-4 vonatjegyet a biztonságos vásárlás? :O
Szerintem így hanyagold a témát.
4/7 anonim válasza:
en nem ajánlom igy. Ahogy irták, inkább utazz el erte
5/7 anonim válasza:
haha jó vicc, ír 2 tanús adás-vételit :D igen, és a 2 tanú igazolja(aki nyilván az ismerőse), hogy tényleg kilépett az iCloud-ból? :D
ha neki van egy lopott telója, és te átutalsz neki 80ezret, már akkor is jól járt...persze, hogy elég, ha a felét utalod...:D
7/7 anonim válasza:
Figyelj csak , nekem bontatlan van ugyan ilyen telefon. 150 ért adom, de csak most gyorsan.
Ha a harmadát elutalod már küldöm is, azonnal.
Élj a lehetőséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!