Éljek ezzel a keserédes utolsó lehetőséggel, vagy
reménykedjek még másban?
Figyelt kérdés
Egy lányról lenne szó akiben nagyot csalódtam,de talán érdemes magam miatt foglalkoznom vele. Nincs nagy tapasztalatom a párkapcsolatok terén, az első eddig utolsó igazi kapcsolatom 16 évesen volt,de azt a szakítást is 1,5-2 év alatt sikerült feldolgozni... A szerelmet komolyan veszem,nem tudok rá időtöltésként, hobbiként gondolni. Tartott ez a magányos lét tavalyig. Igazából már a hormonok kínoztak hogy szeretkezzek már végre valakivel, meg flusztrált hogy a társaságban mindenki volt már nővel, én meg lapíthattam, titkolózhattam. Jött egy lány aki megkörnyékezett, ő éppen csak szórakozásból gondolt a párkapcsolatokra, de gondoltam találkozgatok vele abból baj nem lehet, egy jó ideig sikerült érzelmek nélkül kavarni, de aztán eljutottunk a pettingig,azért csak eddig mert ő is szűz, és a bizonyos "igazival" akarja elveszíteni ami akár lehetek én is, megható volt az együttlét, érezni hogy imád engem és belezúgtam. Az eset után egy hónapig nem tudtunk találkozni, de próbáltam kerülni is féltem a szerelemtől. Miután megjött, talira hívtam ,gondoltam majd bevallom neki hogy elég a kavarásból, próbáljuk meg. Viszont ő mondta hogy távollétében pettingelt egy másik tapasztalt sráccal ,és milyen jó volt,de azért fejlődőképes vagyok én is... Földhöz vágott a dolog, igazából megcsalásként élem meg, de ő kikérte ezt magának ,joga van ehhez mert nem jártunk,megbánást nem is mutatott,rossz volt rájönni hogy nem számítok neki semmit(ő sem lenne rám mérges ha valakivel kavarnék még,mondta ,ez is rosszul esett) , vártam hogy összejöjjünk de 1 hónap alatt nem sikerült velem találkoznia, végül összejött egy harmadik sráccal, 3 nap alatt mert jobban összeillenek, mondta. Már nagyon magam alatt voltam, hiúságból nem is beszéltem vele, de 3 hét után nem bírtam, írtam neki, mondta hogy a srác már nem is jön be annyira,jó lenne másnap találkozni és kényeztessem mint régen, de aztán azt kértem ne hamarkodjuk el csak dumáljunk még ,végül is azt mondta igazam van. Elvileg szakítani fog és velem összejönne, azt tudatta velem hogy valami mélységes kapcsolatra ne számítsak akkor se ,nem az ő stílusa. Igazából azért érdekel még ,mert ha szűzen kavarodik ki a kapcsolatból, akkor talán lehet még egy életre szóló szép élményem vele, mert megható lenne szűz a szűzzel ,csak hát ő neki igazán nem jelent semmit hogy én az vagyok. Elég szánalmas a történetem, de talán értitek, így is talán a legtisztább csaj akivel lefeküdnék már így 20 évesen, helyette csak szétreszelt csajokat találnék. Igazi bensőséges kapcsolatban már nem hiszek senkivel sem,nincs értelme senkinek sem tartogatni magam ,úgy gondolom ez lehetne még a legszebb élményem az életben,akármennyire gusztustalan ami történt és boldog nem is lennék vele.
Még a jófiúknak is a r.ibancok kellenek, látom, mert ez a lány az, akárhogy is szépíted. Hiába szűz én szüzen sose viselkedtem volna így, és hiába nem vagyok már az, szerelemből történt komoly kapcsolatban, így szerintem én és a hozzám hasonlók jobb választások vagyunk, mint ez a csaj, aki mindenkivel kavar... Ez most nem ajánlat, csak gondolkodj el rajta, hogy egy szűz ribi mennyivel jobb egy sima ribinél, ha elvileg ez neked ilyen fontos.
2012. okt. 7. 09:07
2/3 anonim válasza:
Ne add fel a remenyt. Mindig arra gondolj h Isten mindenkinek teremtett egy part. Ugy ahogy Adamnak Evat. En megtalaltam azt akit kerestem, meghozza a gyakori kerdesek oldalan. Csak hinned kell. :)
2012. okt. 7. 09:08
3/3 A kérdező kommentje:
Első: részben igazad, csak tudod lehet én nem jófiú vagyok hanem egy gátlásos szerencsétlen, tudod ha egy olyan lánnyal összejönnék aki mással volt már, az flusztrálna hogy tapasztaltabb, meg tartok tőle hogy jóvilágomban kinyílna a csipám és beakarnám pótolni amit eddig elhalasztottam, szerencsétlen lánnyal meg nem akarok kib@szni, ezért is félek a normálisakkal foglalkozni
a fent említett lánynak nem tudnék ártani sehogy sem...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!