Behívott egy modellügynökség fotózásra, szerintetek éljek a lehetőséggel?
Gondolom nem mindenkit hívnak be, minden adatot, a legkisebb centimétereket is megadtam magamról, képeket küldtem, illetve telefonszámot, mondván, hogy egy próbát megér. Nagy meglepetésemre ma felhívtak, hogy megfelelek, és hogy menjek be egy fotózásra, szülői engedély..stb.
Alapvetően nem egy modellalkat vagyok, alacsony (165 cm és 50 kg), de a homokóra alak az megvan, és a centik is kb stimmelnek. Nyilván nem kifutómodell "kategóriát" választanám..
Kíváncsi vagyok az egészre, mert mindig is ezt akartam... de anyukám nem hiszem, hogy odalenne az egészért..
Mit gondoltok, hülyeség lenne?
14 múltam és lány vagyok (mielőtt valami hülye megkérdezné.:D)
divatmodell...
azok "alkalmaznak" alacsonyabb embereket, akik pénzt kérnek a "portfólióért", hogy aztán kirakhassák őket a nívós oldalukra, persze munkájuk az életben nem lesz. és ez egy munka.
tűzoltó vagy helikopter se lehet mindenki.
Most megkérdeztem volna, hogy kik hívtak be, de abból, hogy 165 centi vagy, egyértelműek lejön, hogy valami gagyi "gyerefizessnekünkszázrongyotéstutihogysztárleszel" kaliberű ügynökség volt. Annyit jegyezz meg, hogy ahol fizetni kell BÁRMIÉRT, az már régen rossz és el lehet felejteni az ügyet, mint a szél.
Normális ügynökséghez kellene menned, de oda meg alacsony vagy. Próbálkozni próbálkozhatsz, de akkor értelmes helyen, Icon, Valentine Models, Attractive, Visage...
Fosulis koromban elvallaltam egy ilyen melot.Marmint nem modellkedest,hanem hogy embereket kellett gyujtenem az utcarol modellkedeshez.Mindegy volt a kulso,en az alapjan kaptam fizut,hogy hanyan mentek be valojaban az uugynoksegre "valogatasra".A portfolio 100ezer korul volt,es barkinek elkeszitettek, aki hajlando volt az osszeget kifizetni.Fejenkent 200ft-ot fizettek azok utan akik bementek, havi szinten 30ezer korul volt a bevetelem onnan minimalis erofeszitessel(mondjuk 10 ora "horgaszattal")
Ebbol egyertelmuen latszik mennyire hiszekenyek az emberek,ha egy idegen modellkedesrol beszel nekik.
Írhatnál mondjuk ügynökséget is... akkor könnyebb lenne értelmes választ adni.
Engem is behívtak már egyszer, mert "megfeleltem", pedig én is alacsony vagyok. Az ügynökség neve Moviestar volt, nem tudom, hogy még mindig megvan-e. Bementem, közölték, hogy ilyen meg olyan tehetséges vagyok. 200 ezret kell befizetni, amit majd a munkáim során visszakapok.
Van ismerősünk, aki modellügynökséget vezet, tehát megkérdeztük, hogy mit gondol erről. Mondta, hogy átbaszás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!