Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan nyomozhatnám le a...

Hogyan nyomozhatnám le a zaklatót?

Figyelt kérdés
Mostanában elkezdett hívogatni valaki rejtett számmal, én felveszem, de nem válaszol, csak tartja a telefont. Általában nem szoktam lerakni, hagy fogyjon a zsé a telójáról, inkább addig várok csendben, amíg le nem rakja ő. Nincs rá mód, hogy megtudjam, ki az, aki hívogat?! Egyenlőre feljelentésen nem gondolkodom, mert az nekem sem lenne egyszerű! És csak azért veszem fel állandóan, hogy hátha beleszól vmit és rájövök ki az.
2010. máj. 24. 15:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hülyén hangzik, de nem lehet, hogy azért tartja, hogy addig valaki más ne tudjon hívni?
2010. máj. 24. 15:25
 2/13 anonim ***** válasza:
69%

Szia!

Tudom hogy idegesítő,de próbálj meg nem foglalkozni vele,ha megunja befejezi,ha meg nem,akkor kérj a rendőrségtől,(vagy boltban is lehet kapni vhol...)ilyen szerkezetet,ami mutatja a számát,onnantól már meg is fenyegetheted azzal,hogy feljelented...ha így sem elég neki,akkor nekem 112....

26/L

2010. máj. 24. 15:26
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van egy ilyenem én is ezt szoktam mint te,letszem a telot az asztalra és had menjen a pénze én meg addig csinálom tovább a dolgom:-)

De volt olyan hogy a hangszóró előtt szig.szalagot húzgáltam remélem megsüketült:-)))

2010. máj. 24. 15:26
 4/13 A kérdező kommentje:
Valaki más ne tudjon hívni? Áhh nem hiszem.:S
2010. máj. 24. 15:28
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

De ha feljelented,akkor még várhatsz,mert az perekkel jár,és nem érné meg azt a sok időt a kb.50 ezres (vagy több)bírsága,de lehet hogy tanul belőle...

előző voltam:D

2010. máj. 24. 15:28
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
a 15:28- és 15:26 os voltam,én írtam h előző voltam,csak más gyorsabb volt
2010. máj. 24. 15:29
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

De az én telefonomon azt is meg lehet csinálni,hogy csak a listáról(híváslista)tudjanak hívni,más meg nem tudna...

úgy is jó lenne nem?

2010. máj. 24. 15:30
 8/13 A kérdező kommentje:

Én arra gondolok, hogy azt várja, h elkezdek kikelni magamból és felveszi, majd ebből lesz az új "Ne' fürgyé le!" . :S De erre várhat!

A háttérben hallok valami zenegépet, vagy TV-t, meg egy kis szuszogást, de lényegében ennyi!

2010. máj. 24. 15:30
 9/13 A kérdező kommentje:
Az azért nem lenne jó, mert van néhány emberke, aki amúgy is ismeretlen számmal hív (pl.:főnök, akinek naponta új a telója)(persze őket ismerem) és ha kiiktatom ezt a lehetőséget, akkor azok nem tudnak felhívni!
2010. máj. 24. 15:33
 10/13 clint válasza:
100%
baromság, ne foglalkozz vele, ha feljelented nem törődik vele a rendőrség, még akkor sem ha megfenyegetnek, felvesznek egy jegyzőkönyvet és kész. nem fognak ráálni a telódra és lenyomozni ki hív. A magyar rendőrség csak akkor nyomoz ha tudja ki az elkövető, vagy sejti, sajnos az emberek nem tudják mi a helyzet itt.
2010. máj. 24. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!