Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet a citromail...

Hogyan lehet a citromail levelezésében letiltani egy zaklatót?

Figyelt kérdés
2010. okt. 3. 18:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ne használj citromot...használj gmailt ott spambe tudod tenni a zaklatót. a citromról nem tudom van e ilyen de szerintem ott is van.
2010. okt. 3. 19:14
 2/11 anonim ***** válasza:
rakd a "Kéretlen levelek" közé!
2010. okt. 3. 19:23
 3/11 A kérdező kommentje:
A gmailból mr kiírtottam. A citromos egy nagyon régi címem, ismeri. Most ott támad.
2010. okt. 4. 16:29
 4/11 A kérdező kommentje:
Leírnád pontosan, hogyan kell a citromban ezt végig zongorázni?
2010. okt. 4. 16:42
 5/11 anonim ***** válasza:

megnyitod a levelet, majd felül az áthelyezés menüpontban kiválasztod a "Kéretlen levelek" opciót

(hasonlóan, mint a gmailben)

2010. okt. 4. 19:32
 6/11 A kérdező kommentje:
Nálam behalt a citromail. Ilyen még nem volt.
2010. okt. 4. 19:48
 7/11 anonim ***** válasza:
ezért írtam az elsőként hogy ne használj citromot hanem gmailt...
2010. okt. 4. 20:15
 8/11 A kérdező kommentje:
Jó,jó, de ha már ezer éve megvan. Éppen fontos levelem van. Telefonon jelezték. Több, mint bosszantó. Ha megszüntetném, nem lehetne átiranyítani a leveleket a gmailba?
2010. okt. 4. 22:12
 9/11 anonim ***** válasza:

de van arra is mód... csak én a citromot nem ismerem. de a gmailben lehet importálni bele külsőt...

vagy egyszerűen használj levelező programot. abba annyit importálsz amennyit akarsz és ott jobban kezelhetők a szűrések is

inkredimail.

outlook

stb

2010. okt. 5. 06:57
 10/11 A kérdező kommentje:

Amint már írtam, a gmail-ban és az iwiwen is sikerült indexre tenni a zaklatómat, a citromon még nem...

Az iwiw 3 üzenete vibrál két napja, de nem jelenik meg. Előfordulhat, hogy ezeket éppen a zaklatóm küldte? Másét azért meg fogom kapni?

2010. okt. 6. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!