Telekom 4G sim, régit visszakérik?
A Sim kártyám csak 3G-t tud, és szeretnék egy új 4G-set.
Azt tudom, hogy ingyen kiszállítják, és azt írják, hogy elérhetőnek kell itthon lenni. Apám nevén van a domino kártyám, de ő napközben dolgozik, én viszont át tudom venni. Nekem is átadják?
Illetve azért kérdem, hogy a régit visszakérik-e, mivel az eredetileg nem microsim, és azzá lekellett vágnom, és így elvileg rongálásnak számít.
Ez így akkor nem lenne gond?
Köszönöm a válaszokat!
Ugyanezt végigcsináltam tavaly. A régi körbevágott SIM-kártyáról felhívtam a megadott telefonszámot, elmeséltem az ügyintézőnek, hogy szeretném átvinni egy új 4G-s kártyára a számomat, egyenlegemet, mert a régi kártya már bajos/vágott/érintkezési hibás, stb. Kicsit nehezen értette meg mit akarok, mert alapból az új SIM-kártyáról szokták felhívni azt a megadott számot és a bemondásod alapján döntik el kinek a számát vigyék át rá.
Utána elkérte a hosszú számsort az új SIM-kártyáról, lediktáltam, néhány személyes adatot is kért és azt mondta az ügyintéző, hogy miután leraktam a mobilt a régi kártya perceken belül érvénytelen lesz és csak az új fog működni helyette.
Lehet annak kellene ezt elintézni, akinek a nevén van a kártya, nehogy kavarodás legyen belőle. Persze te is megpróbálhatod. Úgy vettem észre rugalmasak a srácok, ha normálisan állsz hozzájuk.
A régi SIM-kártyát elraktam emlékbe, nem jó az már semmire.
nem kell hozzá semmi, anno öcsém 4G-s kártyáját is én vettem át.
és a régit nem kérik vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!