Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha választanotok kellene...

Ha választanotok kellene melyik telefont választanätok? (ha az át nem számítana) -iPhone 7s -Samsung S7 edge Huawai p10 ? Indoklást is írnátok?

Figyelt kérdés

A szempontok amik nekem fontosak:

Szép fényképeket szeretnék készíteni

Zenét hallgatni

És okos óràt venni hozzà ami nem tùlzottan dràga.

Köszi a vàlaszokat

2017. ápr. 20. 09:00
1 2
 11/11 clubmonaco válasza:

Heló!

Iphone-t nem mert korlátozva van többminden s az már nagy megalkudást jelentene. (Az s8+nál ott az ár s az üzemídő miatt,de egy hamar lemerülő telefon is ídegesítő,tudom,végigjátszottam,többét soha,úgyhogy ezért nem lesz s8+,pedig tetszik).Szóval a Huawei p10 lekerített kijelzővel gyönyörű lett de ott meg egy zavaró tényező hirtelen az lenne (számomra),hogy azért csak Huawei márkájú teló..de ki hogy persze..Igyhát az s7 edge marad (nekem is az van :).S a kéket vedd,a a szebb s nem fogod megbánni mert mindentéren jó,üzemídő stb..Sok hibát nem fogsz találni még a sok tesztekben sem!Az s8+-nál már a vörösödő kijelző hiba van ,azt most jött ki,szép mi 300000ft-ért?..

2017. ápr. 30. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!