Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont lenne érdemes...

Milyen telefont lenne érdemes megvennem?

Figyelt kérdés
Samsung,iPhone és Huawei készülékek között kéne döntenem. Most Samsung telefonom van (régebbi kiadás, elavult) és leszeretném végre cserélni. Kérlek olyan írjon, akinek van tapasztalata, véleménye, és írja le miért ajánjla esetleg miért nem! Köszönöm :)

2017. ápr. 19. 13:21
 1/6 anonim ***** válasza:
16%

Ha van pénzed, és nem 50.000 a keret, akkor egyértelmű Iphone. Szerintem az a legjobb telefon a piacon.

Nekem volt már minden, Android-os és Iphone-ok szintúgy.

De:

Nem minden az Iphone, Samsung-ból is vannak jók: pl.S7 és S8, vagy A3, A5, A7.

Én ezeket venném, Apple vagy a 2. helyezett, a Samsung.

2017. ápr. 19. 13:24
 2/6 Trevor. ***** válasza:
Ár? Új vagy használt? Előfizetéses vagy független?
2017. ápr. 19. 13:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha elmondanád mennyi a keret, könnyebb lenne.
2017. ápr. 19. 13:51
 4/6 anonim ***** válasza:

Az tény hogy az Iphone bitang erős.De ha azt feltöröd akkor kuka a garancia (de már a Samsungnál is ez van).Én azért mondom a Samsungot mert nyitott rendszer.Azt csinálsz vele amit akarsz.De az IOS más,az zárt,de biztonságosabb is.Ha nagy a keret akkor egy SAmsung Galaxy A5 (2017) vagy Samsung Galaxy S7 edge vagy egy Samsung Galaxy Note 5.

De ha kicsi akkor:

Samsung Galaxy A5 (2016)

Samsung Galaxy J7 (2016)

2017. ápr. 19. 17:48
 5/6 anonim ***** válasza:
A Samsungokat felejtsd el ha jót akarsz magadnak. Az S8 is túl van árazva.
2017. ápr. 19. 18:04
 6/6 A kérdező kommentje:
#2 válaszoló: Természetesen újonnan szeretném megvenni, az árat nem szabtam meg, és kártyafüggetlen!
2017. ápr. 21. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!