Ha választanotok kellene melyik telefont választanätok? (ha az át nem számítana) -iPhone 7s -Samsung S7 edge Huawai p10 ? Indoklást is írnátok?
A szempontok amik nekem fontosak:
Szép fényképeket szeretnék készíteni
Zenét hallgatni
És okos óràt venni hozzà ami nem tùlzottan dràga.
Köszi a vàlaszokat
*àr
Bocsànat
iPhone 7S nincs, 7 Plus van. Ami jó telefon. A Huawei P10 is jó. Én magamnak S7 Edge-t vennék. Egyrészt azért, mert a Samsung kezelőfelületét megszoktam, és szeretem. Ezen kívül:
-legjobb kamera, főleg rossz fényviszonyok mellett
-gyorstöltés
-kábel nélküli gyorstöltés
-üveg előlap és hátlap
-4K-s videófelvétel
-bővíthető tárhely
-a 3 közül a legszebb és legjobb kijelző
-pulzusmérő
Úgy hirtelen ennyi jutott az eszembe.
Az üveg hátlap miért jó?
Ha elejted , több minden törik össze rajta.
Bővithető tárhely meg már mindegyikben van.
Eddig csak iPhone-m volt./vagyis most is az van:
De idegesít hogy mindenért fizetni kell...
Ne már! 200-250 ezres telefonra van pénzed, de egy ki...ott 300 forintos appra meg már nincs?
Hogy valamit hozzá is tegyek:
személyes preferenciáim alapján én a P10-et vagy i7-et vennem. Mivel te olcsóbb okosórát is szeretnél hozzá(valamint nem akarsz kiadni pár appra 300 forintot), így én a P10-et választanám, szerintem nagyon jó kis telefon. S7 Edget én nem vennék, mert kézben fogva idegesítőek a lehajlított szélek.
Senki nem mondta hogy nem adnék ki 300 ft-t egy app-ra. Ezt hol olvastad? :)
Én azt írtam h nem szeretnék olyan dràgàért okosòràt venni hozzà mint pl az iWatch.
Na,olvasd el még egyszer :)
Azért köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!