Jó kamera, sok évig tartos telefon!?
Sziasztok!
Egy olyan készüléket keresek, ami nagyon szép képeket keszit es előreláthatólag legalabb 3 évig lehet ra számítani. Tehát a legfontosabb a kamera(automata uzemmodban főleg) es az, hogy sok ingyenes minoseggi játék es alkalmazás legyen ra. Androidot a külső forrasu telepítés miatt részesítem előnyben, de attol felek, hogy idő előtt kinyitnám velük.
Amiket néztem az a Honor 8, Huawei P9, Samsung Galaxy S7 edge, Iphone SE 64gb, Iphone 6s 32gb, Iphone 7 32gb.
Első szempont a kamera, a második pedig a sok app :D
Válaszaitokat előre is köszönöm. Ui.: Jelenleg wp-t használok, a kamera az, ami verhetetlen (lumia 1020), de amúgy halott ugy a telefon rendszere sajnos.
(Nem tudom pontosan az árakat, de ha van i7-re pénz, akkor S8-ra miért nincs? Nem drágább, vagy ha igen, nem sokkal. Nálam az lenne a nyerő.)
Ezek közül S7 edge.
De nézd meg mindet, és az alapján dönts tetszés (és ár) szerint.
Huawei-k (is) jók ezen a téren, ide lehet még venni a Mate 9-et is, csak az drágább... Olcsóbban a Honor 8 is bőven megteszi (Én azt szemeltem ki magamnak).
iPhone-k is, csak az SE nem igazán (ott a kompakt méret a lényeg) de a 6S már jó.
Én a listába tenném a Pixel-t és a HTC 10-t.
A Pixel kamerában verhetetlen, a HTC meg multimédiás képességeben.
Amit kivennék a listából:
iPhone 6S:Bármelyik jobb választás nála.
P9:Gyengébb mint az Androidos konkurencia, ez igaz a Honor 8-ra is.(a maga kategóriájában jó, de egy S7E már simán jobb)
iPhone SE:Teljesen más méretű mint a többi, ha kisméretű telefon kell akkor jó, ha meg nagy kell akkor csak kínlódás lesz.
Így lesz jó a lista:
HTC 10,Samsung Galaxy S7 Edge,Pixel,iPhone 7.(szvsz ilyen sorrendben)
Más:
Kamerában jelenleg nincs olyan telefon ami megüti azt a színvonalat.
Akkor meg egyszerű a döntés, ha Android S7E ha meg IOS akkor I7.
Nem fog lelassulni az S7E se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!