Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Jó kamera, sok évig tartos...

Jó kamera, sok évig tartos telefon!?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy olyan készüléket keresek, ami nagyon szép képeket keszit es előreláthatólag legalabb 3 évig lehet ra számítani. Tehát a legfontosabb a kamera(automata uzemmodban főleg) es az, hogy sok ingyenes minoseggi játék es alkalmazás legyen ra. Androidot a külső forrasu telepítés miatt részesítem előnyben, de attol felek, hogy idő előtt kinyitnám velük.

Amiket néztem az a Honor 8, Huawei P9, Samsung Galaxy S7 edge, Iphone SE 64gb, Iphone 6s 32gb, Iphone 7 32gb.

Első szempont a kamera, a második pedig a sok app :D

Válaszaitokat előre is köszönöm. Ui.: Jelenleg wp-t használok, a kamera az, ami verhetetlen (lumia 1020), de amúgy halott ugy a telefon rendszere sajnos.

2017. ápr. 17. 20:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

(Nem tudom pontosan az árakat, de ha van i7-re pénz, akkor S8-ra miért nincs? Nem drágább, vagy ha igen, nem sokkal. Nálam az lenne a nyerő.)

Ezek közül S7 edge.

De nézd meg mindet, és az alapján dönts tetszés (és ár) szerint.

2017. ápr. 17. 20:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Huawei-k (is) jók ezen a téren, ide lehet még venni a Mate 9-et is, csak az drágább... Olcsóbban a Honor 8 is bőven megteszi (Én azt szemeltem ki magamnak).

iPhone-k is, csak az SE nem igazán (ott a kompakt méret a lényeg) de a 6S már jó.

2017. ápr. 17. 20:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok, elnéztem, az iPhone 7-nél az S8 elég sokkal drágább jelenleg.
2017. ápr. 17. 20:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én a listába tenném a Pixel-t és a HTC 10-t.

A Pixel kamerában verhetetlen, a HTC meg multimédiás képességeben.

Amit kivennék a listából:

iPhone 6S:Bármelyik jobb választás nála.

P9:Gyengébb mint az Androidos konkurencia, ez igaz a Honor 8-ra is.(a maga kategóriájában jó, de egy S7E már simán jobb)

iPhone SE:Teljesen más méretű mint a többi, ha kisméretű telefon kell akkor jó, ha meg nagy kell akkor csak kínlódás lesz.

Így lesz jó a lista:

HTC 10,Samsung Galaxy S7 Edge,Pixel,iPhone 7.(szvsz ilyen sorrendben)

Más:

Kamerában jelenleg nincs olyan telefon ami megüti azt a színvonalat.

2017. ápr. 17. 20:52
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitok, az SE-t en is kivettem a listabol. S8-nak az arat meglehetősen sokallom. Amit meg elfelejtettem leírni, telekomnal veszem, magenta 1-re, ami ad 50ezer ft kedvezményt huawei, honor, samsung telefonokra. Az S7 edge tetszik, csak attol tartok, hogy ha rendesen telepakolom appokkal, akkor nem lesz gördülékeny sokáig. Anno még mikor kijött az S2, 1ev után eléggé érezhető volt a használat rajta.
2017. ápr. 17. 21:19
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Akkor meg egyszerű a döntés, ha Android S7E ha meg IOS akkor I7.

Nem fog lelassulni az S7E se.

2017. ápr. 17. 21:23
 7/8 A kérdező kommentje:
Megnézem még őket egymás mellett is, de lehet az android lesz, mert iphonon nem tudok fizetős appokat ingyen rátenni jailbreak nélkül, de pl samsungnal ha külső forrásból telepitek, azzal nem ugrik a garancia ugye?
2017. ápr. 17. 21:42
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem befolyásolja.
2017. ápr. 17. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!