Milyen telefonok vannak egy 50 000 körüli határértékben?
14L Szeretnék új telefont de csak saját pénzemből vehetek, így max 50000-55000 Ft-os lehet. Viszont vannak feltételek:
- 4"- 5,2" képernyő
-előlapi kamera
-elsődleges kamera min. 5 mp
-android min 5.0
-lehetőleg ne ilyen márkátlan kínaiakat ajánljatok! (Ilike, Navon)
Attól h ezeket a feltételeket megadtam, attól ne higyjetek beképzelt, elkényeztetett embernek, mivel saját pénzből veszem! Köszi!
Én ezekből vennék:
Asus,
Lenovo
Huawei.
Nekem most Lenovo-m van, az még ennyi se volt de ezeknek a feltételeknek megfelel.
Én a helyedben a Media Markt-ban venném, mondjuk Lenovo-t, vannak jók.
P9 lite kapható 55E Ft alatt?
Az már eléggé jó vétel!
Jobban mwgnézve inkább 60K. De Honor 7 Lite tényleg van 55K-ért, ami gyakorlatilag megegyezik a a P9 Lite-al: [link]
Bár mindkettőnél jobb a Redmi 4 Prime.
3-as:
De azért veszem onnan a telefonokat meg úgy mindent mert korrekt bolt, nem úgymint pár a körúton mondjuk, akikkel meg is jártam mikor ott vettem telefont. A "gagyimami" GSM meg a "sanyitudja" GSM és társai.
És nem sokkal drágább a MM de legalább ha probléma van foglalkoznak vele.
Veszek nemsokára új notebook-ot azt is ott veszem nem máshol, mert van egy rakat bolt akik notebook-kal foglalkoznak, és nem is sokkal drágább a MM.
Vettem ott már mindenféle telefont, Nokia-t, Iphone-t, Lenovo, Sony notebook, Acer notebook.
És mintha náluk venném nem is hibás termékek.
Én ilyen "futottakmég" GSM és társainál nem veszek már telefont az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!